07 syyskuuta 2017

Uusi rotsi


Tilasin kuukausi takaperin itselleni uuden talvitakin. Se oli ns. rakkautta ensisilmäyksellä. Totesin että tämä takki on pakko saada, maksoi mitä maksoi. Ja kyllähän se vähän hinas yli opiskelijabudjetin. Mutta olen nykyään tullut siihen lopputulokseen, että mielummin satsaan vähän kalliimpiin ja itseäni ilahduttavimpiin tuotteisiin, sen sijaan että tilailen kerran kuussa H&M:ltä kaikenlaisia ihmerättejä jotka on yleensä täysin pettymyksiä. 

Takki on ostettu Ridestoresta, ja se on unisex mallia. Itselläni on koko M. Tilasin tästä alunperin tosiaan kuukausi sitten XL-koon, kun ajattelin että pakko saada sellainen reilunkokoinen takki, koska pötsiä on tullut vähän vuoden sisällä lisää - mutta vedin vähän turhan yläkanttiin. M on itelle just sopiva, ja alle mahtuu vielä huppari jos toinenkin :)

Suora linkki takkiin löytyy täältä. Tilailin myös Impericonilta pari uutta bändijuttua, josta voisin laitella kuvaa myöhemmin. Katsotaan josko nyt innostuisin taas vähän päivittelemään blogia - monen monen yrityksen jälkeen :)

Ps. Onko täällä enää ees lukijoita? Mistä kiinnostaisi postaukset? Nyt saa laittaa toiveita!

2 kommenttia:

Mai kirjoitti...

No täällä ollaan! Kaikki postausaiheet käy, kunhan vain kuulisi teikäläisestä pitkästä aikaa vähän enemmän :) Vaikka pelkkiä valokuvia jos ei muuta!

Varpuslintu kirjoitti...

No minä ilmestyin tänne ekaa kertaa vasta nyt, mutta kyllä sun blogi vaikuttaa kiinnostavalta, joten jään varmaan seuraamaan. :D Piti sanomani, että kiva takki. Tuollainen kelpaisi mullekin. :D

viikarivartti.blogspot.fi