21 joulukuuta 2016

Kookosöljy talvi-ihon hoidossa

Tuskastelin pari viikkoa sitten takaperin Snapchatin puolella (@mirette666) kuivaa talvi-ihoani ja kyselin vinkkejä kosteuttavaan kasvovoiteeseen. Minulla on tällä hetkellä  LV:n perus hajusteeton yövoide sekä päivävoide käytössä, mutta niidenkään kosteutustaso ei ole ollut riittävä tähän talveen. 

Sain jokatapauksessa paljon hyviä ehdotuksia, mutta päätin ensimmäisenä ottaa kokeiluun kookosöljyn. Kaverini toikin minulle yksi ilta pienen purnukan hänen kookosöljyään - vaikkakin tajusin myöhemmin että minulta itseltäkin löytyy iso Puhdistamolta saatu purnukka jota olen käyttänyt lähinnä aamukahvissani.


Kookosöljy on todentotta tehnytkin tosi hyvää minun iholle. Olen levittänyt sitä aina kasvojen puhdistamisen jälkeen ja se on löytänyt paikkansa yöpöydältä (kuulostaapa pervolta).
Lähinnä nyt vaan mietin, että voiko tätäkin käyttää liikaa? Nyt 2 viikkoa aktiivisen käytön jälkeen tuntuu että kasvoni kaipaisivat taas jotain tuhdimpaa tavaraa (esim tummelia, mitä toinen ystävä ehdotti)... vai pitäisikö tätäkin käyttää vaan silloin tällöin? 

Vinkkejä kuivan talvi-ihon pelastajaksi saa jakaa!

19 joulukuuta 2016

BIOAQUA - remove blackhead mask - ÄLÄ KOKEILE TÄTÄ

Onko kellään muulla taipumusta pakkomielteisesti päästä testaamaan kaikenmaailman typerimpiäkin juttuja? Esimerkiksi miltä kuullostaisi naamio, joka poistaa "mustapäät" kerta heitolla... mmm, pakko testata, vaikka todennäköisesti ei kuitenkaan toimi. 

Tilasin tämän oman naamioni Aliexpressin kautta EUROLLA. Ja hälytyskellojen olisi ehkä pitänyt jo soida siinä vaiheessa - toisaalta ajattelin että euro sinne tai tänne, ihan sama jos ei toimi.


Se mitä en tajunnut oli - että toimimaattomuutta pahempi juttu voi olla että miten se oikeastaan toimii. Ja minä sanon, että älkää testatko tätä tuotetta ikinä jos haluatte pitää ihostanne kiinni! Kirjaimellisesti

Levitin maskin ohjeiden mukaan ja annoin sen vaikuttaa varmaan 20 minuuttia. Kun tuli irrottamisen aika - ilo loppui. Maski oli niin tiukasti kiinni ihossa, että repimispoistamisen jälkeen näin kuinka oma iho oli muuttunut ihan kuivaksi koppuraksi ja hilseili ihorämmäleitä.  Ohops, ei kovin hyvä juttu. Pesin maskin loputkin rippeet lopulta pois ja levitin naamaan yöksi paksun kerroksen Bebanthenea jotta punoitus ja kirvely lakkaisi. Onneksi tosiaan aamulla iho oli ihan ok, mutta vielä pari päivää naamion jälkeen mm. meikkivoide hieman kirveli iholla. Juuh, ei ihan hyvä juttu.

Eli mitä tästä opimme? Kaikkiin hömpötyksiin ei kannata uskoa. Joskus too good to be true pitää paikkansa. Itse opin sen kantapään kautta, taas