31 lokakuuta 2016

There's always two types of girls on halloween

Viime viikonloppuna olin Halloween-pippaloissa. Pääsin pohtimaan sopivaa asua jo kolme viikkoa etukäteen, joten ehdin tilata tarvittavat asut suoraan ebaysta. Jostain syystä päädyin tilaamaan ensin Tyynelle asun ja sen perusteella sitten päätin keksiä oman asun. Ollaan sitten molemmat ampiaisia... Halloweenina. Lol. No, minusta asu oli ihan onnistunut ja tosiaan lowbudjetilla - hame maksoi 12 euroa ja arvet noin euron. Tyynelle tilasin kaksi eri ampiaisasua - koska Kiinakoot nyt tiedetään. Molemmat asut olikin sitten samanlaisia loppujen lopuksi, ja aikalailla samankokoisia - eli yhtä pieniä.

Onneksi Tyynen puku meni kuitenkin päälle. Ei se kiinni asti mennyt (mahassa oli sellaiset nepparit), mutta onneksi Fleece oli joustavaa ja käsireikiä sai hieman venytettyä suuremmiksi ettei Tyynelläkään ollut epämukava olla pienenä pörriäisenä.

Teemabileet on kyllä aina hauskoja, olispa niitä enemmän! Nuorempana meillä oli aina kaverien kanssa milloin mistäkin aiheesta kekkalot... pitäisi ottaa tavaksi.

14 lokakuuta 2016

PMA

Tein tänään neljän tunnin pikavisiitin Lappeenrantaan. Olin varannut selkätatuointiin kolmannen ajan lokakuulle, mutta koska saatiinkin selkä tehtyä jo kahdessa sessarissa, kolmas aika oli ns. "turha". En kuitenkaan halunnut perua aikaa, vaan päätin hyödyntää sen pariin ns. pikkukuvaan. 

Toinen niistä oli tämä PMA Reaper, jonka ottoa olin suunnittellut koko vuoden ja siitä tuli ihan paras. Tietäjät tietää, ja tietäjät tajuaa myös miksi tämä on minun mielestä niin hyvä läppä.
Toinen kuva oli tämä perhonen, jonka tarkoitus oli aluksi tulla polven takaosaan, mutta sitten päätettiin iskeä se vähän sinne päin, ettei olisi niin symmetrisesti aseteltu... jaaa nyt sitten sinne jäi taas lisää tilaa... :'D
Se on vähän hassujuttu näissä, että kun olettaa että ottamalla lisää - tulisi jotenkin "täydemmännäköiseksi", mutta musta tuntuu että siinä käy juuri toisinpäin. 

Mutta nyt tosiaan ajattelin että tässä olkoot minun vuoden 2016 tatuointihankinnat ja katsotaan sitten uusia juttuja ensi vuonna... mitä keksin ja riittääkö rahat opiskelun ohella. 

Olen tosiaan nykyään päätoiminen opiskelija, enkä ole tainnut siitä täällä edes mainita. Katsotaan jos kerkeisin joku päivä vähän kirjoittelemaan kuulumisia ja muutenkin päivitellä tätä blogia taas vähän aktiivisemmin (nyt kun on läppärikin käytössä).