19 joulukuuta 2016

BIOAQUA - remove blackhead mask - ÄLÄ KOKEILE TÄTÄ

Onko kellään muulla taipumusta pakkomielteisesti päästä testaamaan kaikenmaailman typerimpiäkin juttuja? Esimerkiksi miltä kuullostaisi naamio, joka poistaa "mustapäät" kerta heitolla... mmm, pakko testata, vaikka todennäköisesti ei kuitenkaan toimi. 

Tilasin tämän oman naamioni Aliexpressin kautta EUROLLA. Ja hälytyskellojen olisi ehkä pitänyt jo soida siinä vaiheessa - toisaalta ajattelin että euro sinne tai tänne, ihan sama jos ei toimi.


Se mitä en tajunnut oli - että toimimaattomuutta pahempi juttu voi olla että miten se oikeastaan toimii. Ja minä sanon, että älkää testatko tätä tuotetta ikinä jos haluatte pitää ihostanne kiinni! Kirjaimellisesti

Levitin maskin ohjeiden mukaan ja annoin sen vaikuttaa varmaan 20 minuuttia. Kun tuli irrottamisen aika - ilo loppui. Maski oli niin tiukasti kiinni ihossa, että repimispoistamisen jälkeen näin kuinka oma iho oli muuttunut ihan kuivaksi koppuraksi ja hilseili ihorämmäleitä.  Ohops, ei kovin hyvä juttu. Pesin maskin loputkin rippeet lopulta pois ja levitin naamaan yöksi paksun kerroksen Bebanthenea jotta punoitus ja kirvely lakkaisi. Onneksi tosiaan aamulla iho oli ihan ok, mutta vielä pari päivää naamion jälkeen mm. meikkivoide hieman kirveli iholla. Juuh, ei ihan hyvä juttu.

Eli mitä tästä opimme? Kaikkiin hömpötyksiin ei kannata uskoa. Joskus too good to be true pitää paikkansa. Itse opin sen kantapään kautta, taas

5 kommenttia:

eekku kirjoitti...

hui ei kiva juttu lainkaan
oon tilannu jotain yksittäisiä pakkauksia ebaystä ei aiheuttanu iho ongelmia

Tiia kirjoitti...

Aika jännä, mulla on justiin tuo sama purkki, Wishiltä tilattu varmaan just jollain 2e hinnalla ja mulla se kyllä toimii!
Lähtee oikeasti mustapäitä pois, etenkin jos esim. saunan tai lämpimän suihkun jälkeen laittaa. Ite tosin levitän paksumman kerroksen ja vain nenän ja leuan alueelle, en koko kasvoille. Hyvin on lähtenyt aina naamio irti, eikä kuivata ihoa ollenkaan.

Mirre kirjoitti...

Tiia: Onko sulla millanen iho normaalisti? Mietin et voikoha vaikuttaa ku itsellä muutenkin herkkä ja kuiva. Mietin kyl kans jälkikäteen et olis pitäny käyttää vaan t-alueelle mutta pelästyin niin paljon sitä mitä se teki mun iholle et heitin menee :D

Tiia kirjoitti...

Sekaiho. Nenän alue ja leuka öljyinen, poskipäät ja otsa taas kuivat :D Eli voi olla hyvinkin, että toi ei sit kuivalle iholle toimi, varmaan aika tujua ainetta kuitenkin. Ihan hyvä ehkä että heitit pois, ei tuu ainakaan uudestaan mitään! :)

mirka pitkänen kirjoitti...

Joo siellä missä oli ohut kerros sai itkien melkeen repiä, mutta paksu kerros ei ollut sitten taas kerennyt kuivua :D että paksulla kerroksella kokkeilen seuraavan kerran