24 marraskuuta 2016

Tekoripset edullisesti

Pikkujoulusesonki lähestyy - tai on jo oikeastaan alkanut. Itse aina innostun juhlapyhinä laittamaan vähän näyttävämmät ripset. Alkujaan ostin ripset aina Seppälästä, koska ne on ollut hinta-laatusuhteeltaan mielestäni parhaimmat. Tai minulle tekoripset on yleensä kertakäyttökamaa vaikka tiedän ihmisiä jotka käyttävät samoja ripsiä monta kertaa putkeen, mutta itse en haluaisi niistä maksaa hirveästi. Nykyään käytän tekoripsiä kun lähden ulos viettämään iltaa - jos jaksan.
Noin vuosi sitten tajusin, että ebaysta saattaisi löytyä tekoripsiä vahan halvemmalla, jos vaan malttaa odottaa. Nyt olenkin tilannut sieltä useamman pakkauksen kerralla eri mallisia ripsiä. Ja nämä paketit missä on 5-10 paria maksaa yhden euron. Siis yhden euron. Eli kannattaa. 

Pari hutipakettia olen tehnyt (mm nuo valkoiset ylhäällä on liian paksuja ja luonnottomia), mutta muuten olen ollut todella tyytyväinen näiden laatuun ja ei tosiaan haittaa vaikka käyttäisikin vain kerran ja sitten heittäisi menemään.
Tämä oli siis ihan vain vinkki, että ehkä juuri ja juuri nyt vielä ehtii tilailemaan jouluksi ripsiä mikäli tahtoo. Itse olen tilaillut Ebay UK:sta sekä Aliexpressiltä.

Ripset yleensä tulee kiinasta ja postitus kestää n. 3-5vk. Eli pitää olla kyllä kärsivällinen.. mutta tosiaan kun tajuaa tilata vielä vähän enemmän kerralla, niin ei tarvitse sitten hetkeen taas tilailla. 

Näissä yleensä ei tule liimaa mukana, mutta olen kokenut muutenkin parhaimmaksi ostaa erillisen ripsiliiman esim sokkarilta (hinta n. 5-7e). Kestää pidempää... ripsissä ja käytössä :)


Ei kommentteja: