10 marraskuuta 2016

Dermosil Huulitussi

Tehtiin kaverin kanssa kimppatilaus Dermosilin verkkokauppaan taannoin. En tiennyt että periaatteessa kuka tahansa voi tilata verkkokaupasta - tai että on edes verkkokauppaa, sillä olen aina mieltänyt Dermosilin vain "kuvastoksi" josta voi kimpassa tilata haluamiaan tuotteita.

No innostuin kuitenkin suuresti, kun löysin verkkokaupasta huulitusseja. Huulitussit tulivat markkinoille muistaakseni 2-3 vuotta sitten ja katosivat suht nopeasti (PLIIS VINKATKAA jos löydätte verkkokauppoja missä huulitusseja myydään), itselläni on vieläkin käytössä muutaman vuoden vanha MaxFactorin versio, mutta myös Lumenella oli näitä joskus markkinoilla ja tykästyin myös niihin. 


Miksi sitten tykkään näistä niin paljon? luonnollisuuden takia. Näillä saa sopivasti pientä sävyä huulille, joka sopii tosi hyvin arkikäyttöön.

Alla olevassa kuvassa on käytössä sävy Rosy Pink. Harkitsin ostamista pitkään, koska tuntui että se oli saanut kommenttien perusteella aika ikävän arvostelun. Halusin kuitenkin testata, ja nämä olivat vielä silloin tarjouksessa 3,50e/tsippe. 


Alkuun tuotetta sai levitellä vähän pitempään, mutta sen jälkeen se on ollut minulle ainakin tarpeaksi "kostea". Tuoksuu hyvälle, maistuu aika pahalle.. mutta ei se menoa haittaa. Rakastan tässä sävyssä luonnollisuutta + mielestäni se taittaa vähän koralliin. 

Ostin tästä myös tummemman sävyn Classic pink, jonka nimi vääristää aika paljon - kyseessä nimittäin on enemmän viininpunahtava kuin pinkki sävy - mutta juuri sen takia sen ostinkin (kommenttiboksissa muistaakseni tästä oli mainittu aikaisemmin), koska itselleni pinkit sävyt ei sovi. Harmikseni mulla ei nyt ole tästä tummemmasta kuvaa huulissa, mutta yritän ottaa sen mahd pian ja lisään vaikka tähän postaukseen :)

Ei kommentteja: