31 lokakuuta 2016

There's always two types of girls on halloween

Viime viikonloppuna olin Halloween-pippaloissa. Pääsin pohtimaan sopivaa asua jo kolme viikkoa etukäteen, joten ehdin tilata tarvittavat asut suoraan ebaysta. Jostain syystä päädyin tilaamaan ensin Tyynelle asun ja sen perusteella sitten päätin keksiä oman asun. Ollaan sitten molemmat ampiaisia... Halloweenina. Lol. No, minusta asu oli ihan onnistunut ja tosiaan lowbudjetilla - hame maksoi 12 euroa ja arvet noin euron. Tyynelle tilasin kaksi eri ampiaisasua - koska Kiinakoot nyt tiedetään. Molemmat asut olikin sitten samanlaisia loppujen lopuksi, ja aikalailla samankokoisia - eli yhtä pieniä.

Onneksi Tyynen puku meni kuitenkin päälle. Ei se kiinni asti mennyt (mahassa oli sellaiset nepparit), mutta onneksi Fleece oli joustavaa ja käsireikiä sai hieman venytettyä suuremmiksi ettei Tyynelläkään ollut epämukava olla pienenä pörriäisenä.

Teemabileet on kyllä aina hauskoja, olispa niitä enemmän! Nuorempana meillä oli aina kaverien kanssa milloin mistäkin aiheesta kekkalot... pitäisi ottaa tavaksi.

Ei kommentteja: