14 lokakuuta 2016

PMA

Tein tänään neljän tunnin pikavisiitin Lappeenrantaan. Olin varannut selkätatuointiin kolmannen ajan lokakuulle, mutta koska saatiinkin selkä tehtyä jo kahdessa sessarissa, kolmas aika oli ns. "turha". En kuitenkaan halunnut perua aikaa, vaan päätin hyödyntää sen pariin ns. pikkukuvaan. 

Toinen niistä oli tämä PMA Reaper, jonka ottoa olin suunnittellut koko vuoden ja siitä tuli ihan paras. Tietäjät tietää, ja tietäjät tajuaa myös miksi tämä on minun mielestä niin hyvä läppä.
Toinen kuva oli tämä perhonen, jonka tarkoitus oli aluksi tulla polven takaosaan, mutta sitten päätettiin iskeä se vähän sinne päin, ettei olisi niin symmetrisesti aseteltu... jaaa nyt sitten sinne jäi taas lisää tilaa... :'D
Se on vähän hassujuttu näissä, että kun olettaa että ottamalla lisää - tulisi jotenkin "täydemmännäköiseksi", mutta musta tuntuu että siinä käy juuri toisinpäin. 

Mutta nyt tosiaan ajattelin että tässä olkoot minun vuoden 2016 tatuointihankinnat ja katsotaan sitten uusia juttuja ensi vuonna... mitä keksin ja riittääkö rahat opiskelun ohella. 

Olen tosiaan nykyään päätoiminen opiskelija, enkä ole tainnut siitä täällä edes mainita. Katsotaan jos kerkeisin joku päivä vähän kirjoittelemaan kuulumisia ja muutenkin päivitellä tätä blogia taas vähän aktiivisemmin (nyt kun on läppärikin käytössä).
 

1 kommentti:

Nelli kirjoitti...

Heitin sulle haasteen!!
http://nellikentta.blogspot.fi/2016/10/meollaanindiedays.html