16 kesäkuuta 2016

Irresistible Me clip on hiustenpidennykset

Minuun otti yhteyttä kuukausi takaperin yritys nimeltä Irresistible Me. Irresistible me myy erilaisia aidosta hiuksista tehtyjä Clip-on hiustenpidennyksiä, peruukkeja ja hiustenhoito- ja muotoilutuotteita.

Sain valita itselleni yhden tuotteen testattavaksi. Yhteistyö tuli juuri sopivaan saumaan, koska olenkin jo kaipaillut uusia pidennyksiä. Alustuksena siis - että edelleenkin itselläni on kova kasvatusprosessi meneillään ja pääosin käytänkin nykyään aina clip-on pidennyksiä jos haluan hiukset jotenkin "laittaa". Eli lähinnä viikonloppuisin :)

Kaunis paketti saapui minulle alle viikossa.


Valitsin itselleni Royal Remy Hairin clip-on hiustenpidennykseen sävyssä Golden blonde.  Pähkäilin sävyn kanssa, sillä olen yleensä ostanut sellaiset klipsit missä on käytetty kahden sävyn sekoitusta. Sellaista Irresistible Me:n valikoimassa ei valitettavasti ollut. Sain kuitenkin avustusta värin valitsemiseen tsekkaamalla tämän videon, missä nuo sävyt on aika hyvin eroteltu toisistaan. 
Pituudeksi valitsin 20" mikä on senteissä (jouduin käyttämään tätä erillistä muunninta jonka löysin netistä :D) 50cm. Aikaisemmin tilasin toisesta firmasta clipsut jotka piti olla 45cm, mutta ne tuntui jotenkin niin lyhyiltä niin nyt halusin pelata varman päälle ja ottaa varmasti tarpeeksi pitkän - hiuksia voi kuitenkin halutessaan leikata lyhyemmiksi, mutta ei toimi toisinpäin.

Kun hiuksien pituuksia valitsee, voi myös valita "weightin" eli hiusten painon. Itselläni on paksu tukka, joten halusin paksuinta mahdollista - tosin tässä pituudessa tuo paksuin tulikin automaattisesti.

Pakettiin kuului yksi 1x4 klipsin pala,  2x3 klipsin palaa, ja  4x2 klipsin palaa ja 2x1 palaa. Eli hiuksia tuli runsaasti ja mietin että varmaan kaikkea ei välttämättä tarvisi edes päähän laittaa - tosin itse tykkään että on mahdollisimman täyteläinen ja paksu lookki.

Erona miksi päädyin tähän Royal Remy Hairiin enkä Silky touchiin oli, että silky touchin paksuus ohenee latvaa kohden, kun taas Royal Remy hairissa se pysyy yhtä paksuna koko pituuksilta. Lisäinfoa löytyy täältä.

Oman tukan suoristin ennen pidennysten laittoa. Prosessi, jonka joudun tekemään joka kerta. Olin myös testannut näitä pidennyksiä jo kerran aikaisemmin ja siksi niissä oli jo hieman kiharaa pohjalla. Eli olin ne jo kertaalleen kihartanut ennen näiden kuvien ottamista.  Väri mielestäni uppoutui lopulta yllättävän kivasti.

Tässä vielä edestä päin perinteinen "Sad - and happy"-look before and after kuvissa.

Pituus on siis todella pitkä, ja itsellä kestää hetki taas tottua näin pitkiin hiuksiin. Näitä kuvia varten en kihartanut koko tukkaa - mutta yleensä kun olen laittanut klipsit päähän vedän vielä koko tukan wandilla, jolloin se oikeasti blendaantuu omiin hiuksiini melkeinpä täydellisesti. 

Laatu näissä pidennyksissä on ihan ok. Pitkät hiukset tuppaantuu muutenkin takkuuntuvan vähän helpommin. Kunnon käyttökokeilussa nämä ei vielä ole ollut - ja ne lähtee ulkoilemaan huomenna kun lähdetään tyttöjen kanssa risteilylle. Eli voin vielä myöhemmin kertoa, että miten niiden kanssa elo sujui 24h käytössä.
Ei kommentteja: