20 toukokuuta 2016

Puhdistamon Kookosvesi


Sain viikko takaperin Marsaanan Wellnespäiviltä mukaani Puhdistamon Kookovesi tölkin. Maistoin itseasiassa paikan päällä kookosvettä ensimmäistä kertaa, ja ensireaktioni mausta oli: "Ompas... pähkinäinen". Obviously, koska kyseessä on kookosPÄHKINÄSTÄ tullut vesi

Puhdistamon kookosvesi on thaimaalaisesta nuoresta kookoksesta kerätty 100% kookosvesi. Ei sisällä lisäaineita tai tiivistettä, vaan on 100% ns. aitoa tavaraa.

Miksi sitä sitten kannattaa juoda? Kookosvesi on ikäänkuin luonnon oma urheilujuoma. Se sisältää luonnon omia elektrolyyttejä, jotka toimivat täydellisenä nesteyttäjänä ja janon sammuttajana. Se sisältää runsaasti kaliumia ja on vähäkalorinen. Tätä siis suositellaan juomaan esimerkiksi rankan treenin jälkeen, tai vaikka kuumalla kesäpäivällä jolloin keho tarvitsee nestettä.
Itse sovelsin tästä kookosvedestä oman kesäisen raikkaan drinkin, joka sisältää ns. 1/3 osa ananasmehua, 1/3 kookosvettä & 1/3 kivennäisvettä. Joukkoon paloiteltua limeä (olisi voinut olla myös esimerkiksi tuoretta ananasta). Ihanan raikas ja virkistävä kokonaisuus! 

Mitä mieltä te olette kookosvedestä? Oletteko keksineet jotain hyviä käyttötarkoituksia (esim smoothie, tai "drinksu"- sekoituksissa?

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Näyttipäs ihanalta toi sun tuunaama drinkki =)

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko käydä ostamassa tuota kookosvettä ja maistaa sellaisenaan. Oli tosi hyvää!