17 maaliskuuta 2016

Kuulumisia ja lemppareita

Heipparallaa taas pitkästä aikaa! Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia, ja bloggaaminen on taas hieman pysähtynyt. Olen saanut testattavaksi muutamia superhuippuja uutuustuotteita, joista aion kirjoitella heti kun kerkiän. 

Pari viikkoa sitten sain varattua myös vihdoin ja viimein ajan selkätatuointiin. IIK! EN MALTA ODOTTAA. Aika on vasta kesäkuussa, tarkalleen 3.6. mutta tässä on nyt hyvä aika kerää vähän kolehtia kasaan ja alkaa treenaamaan selkäläskejä suoremmaksi.
Pakko kuitenkin hehkuttaa tässä samalla parista kosmetiikkatuotteesta, joista on tullut omia tämän hetken suosikkejani ja joita olen käyttänyt mm näiden kuvien meikissä ja yleisesti koko ajan arkimeikissä. 


1. Maybellinen Baby Lipsin Winter Collectionin Spice it up*. Olen jo aikaisemmin kertonut kuinka paljon tykkään sävyä antavista huulivoiteita, ja tämä on väriltään ja (maultaan) täydellinen!

2. Lumene Matt control Foundation, sävy 2 Honey*. Sain tästä alunperin 1 sävyn, joka oli itselleni hieman liian vaalea, mutta tämä 2 sävy on ihan täydellinen. Olen ollut tosi vannoutunut Lumenen CC-Voiteen puolestapuhuja (ja olen kyllä vieläkin), mutta mikäli kaipaa vähän paksumpaa ja pysyvämpää lopputulosta kuin CC-voiteessa, niin suosittelen lämpimästi tätä. Olen käyttänyt tätä läpi talven ja nyt tuubi säälikseni vetelee viimeisiä.  Kesäksi vaihdan kyllä kevyempään, eli CC-voiteeseen, mutta varsinkin näin syksy-talvella tosi hyvä tuote. Peittää ja tekee ihosta matan. 5+

3. L'oreal Glam Bronze LaTerra*. Tämä aurinkopuuteri on vaan paras mitä olen ikinä kokeillut. Minulla oli tämä pari vuotta takaperin vähän eri versiona, ja se pamahti lopulta rikki. Välissä testailin mm. lumenen ja muiden brändien aurinkopuutereita, mutta mikään ei vaan vedä tälle vertoja. Muistaakseni tästä on pari eri sävyä, ja yhdessä on vähän glitteriä mukana. Itse en glittereistä juurikaan välitä joten tämä "vaisumpi" versio on parempi. Suosittelen ehdottomasti satsaamaan tähän.Ainut miinus on suuri koko, eli tätä ei paljon kuljetella mukana. En tajua miksi nämä aurinkopuuterit pitää aina laittaa niin isoihin paletteihin :D

4. L'oreal super liner superstar. Tämän linerin sain, kun ostin jouluna sellaisen ripsari-lineri tuplapakkauksen. Ostin paketin ripsarin takia, joten tätä ei olisi varmaan muuten tullut testailtua... onneksi ostin. Tässä on tosi näppärä ja "joustava" kärki, jolla saa tehtyä tosi helposti ja siististi rajauksia. Ja ainakin toistaiseksi pysynyt tosi freshinä. Yleensä ongelma linereissa on, että ne tuppuu kuivuvan aika äkkiä. 

.
* Tuotteet saatu blogin kautta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen toi sun tukka!!!
T. Eve :D

Anonyymi kirjoitti...

Tukkaa oisin kans kehunu. Aivan älyttömän nätti! :) Muutenki näyttää siltä, että olet löytänyt oman tyylisi. Susta on kuoriutunut upea daami! :D t: Blogia jo useamman vuoden seurannut anonyymi

Mirette kirjoitti...

Eve voi kiitos <3

Anonyymi: Ihana kommentti, tosi kiva kuulla! Melkein unohdin vastata mutta silloin kun ekan kerran sain tän viestin niin tuli kyllä tosi hyvä mieli :)