28 tammikuuta 2016

L'Oréal Paris La vie en Rose huulipunat

Sain L'Oréalilta testiin pari kuukautta takaperin testiin uusia Lokakuussa markkinoille tulleita punia La vie en Rose -kokoelmasta. Näistä on pitänyt kirjoitella jo ikuisuus, mutta en ole vaan kerinnyt istahtaa koneen ääreen naputtelemaan näistä arviota. Tässä siis tulee!

Sain testiin kolme ihanaa sävyä. Jlo's Delicate Rose, Naomi's Delicate Rose ja Blake's Delicate rose. Kaikki punat ovat ihanan mattaisia ja kestävät huulilla yllättävän pitkään. Tässä vielä kuvien kera punat huulissa, mistä mielestäni saa värien sävystä parempaa kuvaa. Jostain syystä en onnistunut saamaan noihin yksittäisiin puniin tarpeeksi valoa.

Oma lempparini oli tämä Jlon tummin sävy, johon tykästyin todella paljon.
Tämä Blaken pinkki oli ihan kiva, mutta omaan makuun ehkä liian "pinkki", eli tavallinen.
Alla Naomin puna, joka näistä oli kaikista vaalein. Ensiksi ajattelin, että onpas aikaimoinen "pissispuna", mutta sitten mitä enemmän tästä olen kokeillut - sitä enemmän olen siihen jotenkin tykästynyt. Tulee vähän Twiggy mieleen.
 Mikäs sinun mielestä on paras sävyt?

PS. Pahottelut näistä kuvien överisurkeasti liimatuista tekoripsistä, joskus sitä unohtaa miten tarkka kamera on käytössä :D

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Nättejä sävyjä

Henna kirjoitti...

Onpa vaalea huulilla tuo tummin! Kauniita sävyjä :)

Mirette kirjoitti...

Henna: itseasias mun kaveri lainas tota fummaa vklp ja sillä se oli tummempi. Ehkä vaatisi kerroksen lisää että syventyis. Kai se vaikuttaa jotenkin millaiset omat huulet on :)