02 joulukuuta 2015

Essie winter 2015

Sain Lorealilta yksi päivä kivan paketin, joka sisälsi Essien 2015 talvikokoelman ja pari ihanaa glitterlakkaa. 
Näistä omaksi suosikeiksi valikoitui yllättäen tämä nelikko. Täydelliset pikkujoululakat!

Testailin näistä vaikka minkälaisia variaatioita, mutta kameraan tallennettuna kaikki näytti aika järkyttäviltä. Yritin mm tehdä vähän hopea/musta/glitter liukuväriä, mutta ei tämmöisillä nysäkynsillä oikein saa mitään hienoa aikaiseksi. Onneksi näillä saa yksivärisinäkin tosi näyttävän lopputuloksen. Tämä hopea on supercool! 


Tykästyin myös tähän mustaan, joka taittaa vähän violettiin. Aluksi kun näin tämän hihkaisin onnesta, että vihdoinkin saan taas käyttöön kunnon mustan lakan. Olen aikoinaan omistanut yhden mustan mattalakan, mutta en kuollakseni muista minkämerkkinen se oli. No, tarkemmin tutkiskeltuani huomasin että ei tämä ihan pikimusta olekkaan, mutta ei se onneksi haittaa. Taitto on niin vähäistä, ja oikeastaan aika cool! Kauempaa kuitenkin näyttää ihan mustalta ;)
Näillä lakoilla olenkin sitten leikkinyt viimeisen kuukauden ja varmasti leikin lisääkin. Lauantaina olisi luvassa hienostelupikkujoulut paljettiteemalla, joten eiköhän näillä saa teemaan sointuvat kynnetkin aikaiseksi!


PS. Kirjoitinko juuri kaksi kertaa sanan "cool". Ups.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan noit Essieit