24 lokakuuta 2015

Essie - Glitter nail polish remover

Miten glitterlakan saa helpoiten poistettua? Siinä varmasti monen glitterlakkojen omistajan päässä pyörivä tuskainen kysymys. Itselläni se on ainakin ollut aina hien ja tuskan takana saada glitterlakka irti kynsistä. Litra kynsilakan poistoainetta, 666 vanutuppoa ja raivokasta hinkkaamista. Toinen juttu mistä olen kuullut, mutta en kuitenkaan koskaan kokeillut: "upota vanutupot kynsilakan poistoaineeseen, laita kynsien päälle ja kääri folioon. Anna vaikuttaa 10 minuuttia" - juuh, kuulostaa tuokin tosi helpolta. 

No mutta, nyt tähän tuskailuun on löytynyt ratkaisu. Essien Leave no trace Glitter nail polish remover. Niin siis mikä? Glittelakoille suunniteltu oma poistolakka. KYLLÄ! Sain tämän testattavaksi pari kuukautta takaperin ja muistin vasta pari viikkoa sitten kokeilla tätä ensimmäistä kertaa. Ja se todella toimii!!

Ohjeessa lukee, että laita kynnen päälle nuppineulanpään kokoinen pallura kynsilakan poistoainetta.   Anna vaikuttaa hetki (joku 30sek). Poistoaine on geelimäistä ja se sisältää pieniä rakeita. Vähän ehkä tuotti hankakaluuksia saada mömmö pysymään kynsien päällä sen 30sekuntia. Olisis siis ehkä saanut olla vielä vähän "geelimäisempää"/paksumpaa.  

Sen jälkeen pyörivin liikkein ota vanutupolla lakka pois. Alla kauniit glitterjämät ja alapuolella puhdistuksen jälkeen tulos. HUOM - Ilman toistoja.  

Ikinä en ole näin helposti saanut glitterlakkoja irti, kuin tällä. Nyt voin vihdoin alkaa käyttämään näitä kaikkia ihania lakkoja mitä olen saanut tai hankkinut kun ei tarvitse tuskastella sen poistamisen kanssa. 
Eli kaikille kynsilakkafanaatikoille suosittelen lämpimästi tätä tuotetta.

6 kommenttia:

Nita kirjoitti...

Tämä siis tilaukseen ! Uiuiii :3

http://lihavapupu.blogspot.com

eekku kirjoitti...

Tuota ois kiva testailla,mut tosiaan ite käytän tuota foliotekniikkaa ja toimii =)

Joanna kirjoitti...

Hassua koska mä en taas tykännyt tästä yhtään :'D Tai no en nyt vihaa tätä mut mulla glitterit ei kyl liikkunut mihinkään tällä! Et toi foliojuttuki on tehokkaampi vaik on hidas :D Mut ehkä käytän sitä väärin tai mulla on jotkut glitteriin magnetisoituvat kynnet :D

Mirette kirjoitti...

Eekku: Mulla ei tosiaan liitä siihen kärsivällisyys. Liian työlästä. Mielummi sitte anna vaan kulua pois ja lopulta rapsuttelen :D

Joanna: Aika jännä?! Annoitko sä sen hetken aikaa kuitenkin olla? Mulla kyllä lähti tosi hyvin... mut toisaalta kuten kuvista näkee niin mul on nii kämäses kunnos muutenki et ehkä eroosio on jo osittain iskenyt muutenkin :D

Markka kirjoitti...

Välittömästi ostoslistalle!

Joanna kirjoitti...

Annoin!!! Hitto! :D Kokeilen uudestaan HETI