31 elokuuta 2015

Real Techniques siveltimet + Kilpailu

Sain testattavaksi NordicFeeliltä yhteistyön merkeissä neljä Real Techniquen Bold Metals sivellintä. Kaikkien siveltimien harjakset ovat valmistettu synteettisestä kuidusta, eli ne ovat 100% cruelty free. 
"Bold Metals Collection -sarjan siveltimien äärimmäisen pehmeät harjakset tuntuvat iholla ylelliseltä. Optimaalisesti painotettu sivellin mahdollistaa puuterin tarkan levittämisen ja kevyen käsiteltävyyden."
Tässä siveltimet esiteltyinä:

Real Techniques 300 Tapered Blush poskipunasivellin
Poskipunasivellin jonka kärjen ainutlaatuinen muotoilu auttaa korostusten ja varjostusten virheettömässsä toteutuksessa.

Tykästyin itse tähän siveltimeen eniten. Macin poskipunaa ei tarvinnut laittaa siveltimelle kuin pieni sipaisu, ja poskille sai todella pigmenttisen lopputuloksen.


Real Techniques 201 Pointed Crease luomivärisivellin
Kartionmuotoinen luomivärisivellin jolla toteutat virheettömän smokey lookin vaatimat pehmeät rajat. Testasin tätä ja 200 oval shadow luomivärisivellintä vaalean silmämeikin luomiseen. Jäljestä tuli tasaista ja harjakset tuntuivat mukavan pehmeiltä iholla.


Real Techniques 200 Oval Shadow luomivärisivellin
Täyteläinen luomivärisivellin jonka pyöreä muoto mahdollistaa koko luomen käsittelyn ja täydellisen värien yhdistelemisen ja häivyttämisen.

Real Techniques 100 Arched Powder puuterisivellin
Puuterisivellin jonka kupolimainen muoto levittää kakku- tai irtopuuterin virheettömän tasaisesti kasvoille. Sama pehmeys päti myös tämän puuterisiveltimen kanssa. Jotkut synteettiset tuppaavat olemaan aika karheita ja piikikkäitä, mutta tämä oli todella pehmeä ja puuteri levittyi tasaisesti.

Tässä vielä kuvaa valmiista pärstästä, jossa olen siveltimiä käyttänyt.


Kilpailu

Nyt myös yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus saada nämä neljä ihanaa sivellintä itselleen! Säännöt ovat yksinkertaiset. Käy tykkäämässä Nordicfeelin facebook-sivusta ja  täytä yhteystietosi kilpailulomakkeeseen tilaamalla uutiskirje sekä vastaa kysymykseen: miksi juuri sinun pitäisi voittaa nämä siveltimet itsellesi? Palkinnon yhteisarvo on 105,90e.

Postaus on sponsoroitu

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

6 kommenttia:

sarkku kirjoitti...

Hahaha, näin noi siveltimet sun instagramissa ja olin sillee et "pakko ottaa screet shot etten unoha osallistua tähän!!"... Varmaan yhet kauneimmista siveltimistä mitä oon nähny! Ja siis jos nää on vielä hyviäki ni huhhuh.

Mirette kirjoitti...

Sarkku: Joo ja vaikka en tossa postauksessa sitä maininnut, mut ne tuntuu käsissä jotenki tosi hyvältä :D En tiedä kuulostaako toi järkevältä.. mut jotenki.. kivantuntuset :D

Tiia K kirjoitti...

Koska käytän sieniä ja olisi ehdottomasti aika opetella siveltimien salat. On myös erittäin kauniit.

Tiia

Tiia68@gmail.com

Mirette kirjoitti...

Tiia: jos haluat osallistua kilpailuun käy laittamassa tuo vastaus siihen postauksen yhteydessä olevaan lomakkeeseen :)

Hanna Voutilainen kirjoitti...

RT:n perussiveltimetkin ovat jo ihan huippuja, saati sitten nämä jotka varmasti istuvat käteen paremmin! Oon tätä sarjaa himoinnut jo ikuisuuden, mutta päätin pitää kukkaron nyörit kiinni... Ja mun pitäisi nämä voittaa juuri siksi, etten omista _kunnon_ siveltimiä juurikaan vaikka niitä blogatessa tarvitsisi - suurin osa on 2-3€ rutkuja.

hanna
www.hannamariav.com

Mirette kirjoitti...

Hanna: Sullekkin infona, että jos haluat osallistua kilpailuun, täytä se postauksen yhteydessä oleva kilpailulomake :)