08 heinäkuuta 2015

Kesäkivaa Impericonista

Tämä viikko on madellut lahnamaisesti eteenpäin. Kaikki ihmiset tuntuvat lähteneen kesälomille... minulla kesälomaan on enää kaksi työpäivää. Kesälomien vuoksi myös töissä on ollut todella hiljaista ja se aina johtaa väistämättä siihen että alan kuluttamaan aikaani verkkokaupoissa (paha). 

Tuli sitten tosiaan laitettua myös Impericoniin tilaus. Aika syksyisennäköistä settiä, mutta no tämä suomen kesä tuppaa muutenkin olemaan tämmöinen joten voi näitä kai kutsua myös "kesävaatteiksi".

Lionheartin T-paita (hcfestejä ajatellen ja tykkäsin selän takaprintistä paljon), Comebackkidin pipo, ihan vaan koska halusin jonkun badgepipon oman Carlingista ostetun kaveriksi ja sitten Deez nutsin huppari. Huppari oli alennuksessa 19,95e ja mun on vaan PAKKO saada joku musta huppari. Viime vuonna kaveri muutti Ouluun ja oma musta jäi sille tielle. Siitä asti olen sellaista kaipaillut.. siis nimenomaan vetoketjullista versiota.

Nämä kaikki sain alle 50e postareineen, joten ei mikään paha sijoitus. Toivon vaan että koot täsmää. Hupparista otin L-koon, joka voi alkuun olla vähän iso, mutta pesun jälkeen nuo tuppaa kutistumaan aina, joten ehkä se on sitten bra. Ja mielummin vähän löysä kun liian niukka.

Miltäs nämä vaikuttavat?

Ei kommentteja: