11 heinäkuuta 2015

Freddyt

Toinen juttu, minkä tilasin tällä viikolla pitkän harkinnan jälkeen oli nämä vaaleanharmaat Denimtyyppiset Freddyt. Uskoisin että tässä vaiheessa varmaan kaikki tietää jo mitkä ne on, mutta jos ette niin tässä vähän infoa:

"Patentoidun WR.UP® teknologian, älykkäästi aseteltujen tikkausten ja erityisesti WR.UP teknogialle tyypillisten silikoninauhojen käytön lantiolla ja pakaroiden alla ansiosta nämä skinny fit housut muotoilevat ja tukevat juuri oikeista paikoista saaden vartalosi näyttämään upealta!". Eli ääs should be diamond.


Tilasin nämä WR.UP® LOW WAIST SKINNY Denim effect - J3Y - Washed Grey - Yellow Seam-versiot. Vaalea pesu kyllä arvelluttaa, koska minulla ei ole mitkään kapeimmat reidet ja yleensä vain tietynpesuiset vaaleat sopivat minulle. Kaikki muut vain korostaa reisien ja pepun suuruutta.

Joten jännityksellä nyt odotan, miltä mahtavat näyttää. Ja joo, periaatteessa - tai ainakin oman käsityksen mukaan nämä on enemmänkin sellaisten fit/bodaus-misukoiden juttu, mutta mielestäni on ok myös muiden käyttää niitä jos se perberi oikeasti näyttää hyvältä. 

Olen testannut kaverin mustia ja tummia denimejä ja ne on ainakin ihan kivat, joten saa nähdä.

Mitä mieltä olette näistä, yes or no?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

et ole tosissas, nuo on kamalimmat housut ikinä.... :< en oo nähny ketään kelle ne sopis!

Mirette kirjoitti...

Haha joo nää kyllä jakaa mielipiteitä. Mut kattoo miltä näyttää, jos on horror ni sit vaan pistän palautukseen :)

Anonyymi kirjoitti...

Oh no you didn't....... The horror

Mirette kirjoitti...

Ei ne nyt niin horrorit ollu, tosi mukavat päällä! Mut kauheen cameltoen tekee :D