15 kesäkuuta 2015

Olaplex hoidossa Pinnittäressä

Kävin lauantaina ensimmäistä kertaa juuri avatussa Parturi-kampaamo Pinnittäressä Heidin käsittelyssä.  Paikalle pääsin nopeasti suoraan Junalla Pukinmäen asemalle, ja siitä kävelin parin minuutin matkan suoraan kampaamoon. 

Viimeisestä kampaamoreissusta on kulunut valehtelematta varmaan kaksi vuotta, joten oli todellakin aika freesata vähän kuontaloa uuteen uskoon. En halunnut mitään radikaalia muutosta, vaan toivoin hiuksiin samaa sävyä, kuin mitä minun clip on pidennyksissä on. Sen mukaan sitten tehtiinkin raidat. Raitojen jälkeen hiuksiini tehtiin Olaplex hoito ja leikattiin. Kuvista näkee aika selkeästi, mitä ihmeitä tuo Olaplexi teki tälle kähäräpäälle.

Alkutilanne oli siis tämä.  Olin edellisenä iltana SUORISTANUT hiukset ja ne näyttivät tältä. Alunperin oli puhetta, että hiuksia pitäisi leikata aika runsaalla kädellä, koska latva oli niin kuollutta. 
Loppujen lopuksi pituutta ei lähtenytkään niin hirveästi kuin pelkäsin. Heidi leikkasi pakolliset kuivat pois, ja leikkauksesta tehtiin rikkonainen jotta se asettuisi paremmin hiusten luonnollisessa tilassa, eli luonnonkiharassa.

Tuli kyllä ihan juuri sellainen tukka, mitä halusinkin. Eli kiitos vaan Heidille :) Suosittelen lämpimästi tutustumaan kampaamon palveluihin ja ihanaan henkilökuntaan!

Mikä ihmeen Olaplex? 
Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla.

Miten se toimii? 
Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

Kuinka sitä käytetään? 
Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa. Luotettava ja turvallinen Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Muutos näyttää oikein hyvältä =)