20 toukokuuta 2015

Valmistujaismekko

"Niin.. mähän valmistun keväällä" sanoi siskoni pari viikkoa takaperin. Iski paniikki. Mitä häh, tarkoittako se, että taas on jotkut juhlat tiedossa mihin pitäisi pukeutua?! Kun olin selvinnyt hetkellisestä ahdistuksestani "mitä puen päälle, ei mulla ole mitään", tajusin tutkia hieman ebayta. Äitini häihin oma vaatetus oli ihan fail, ja hävettää melkein miten vähän jaksoin panostaa. Nyt oli pakko keksiä jotain uutta.

Ongelman ydin on siis siinä, että vieraiden joukosta löytyy yksi ihminen, joka ei ole minun tatuointejani nähnyt - eikä tule näkemään. Ukki. Enempää asiaa avaamatta, en jaksa joutua moraalisaarnan kohteeksi, enkä halua että joudun selittelemään. Siksi missiona oli löytää riepu, joka peittää mahdollisimman paljon sutturoitani.
Yllä olevan maksimekon tilasin sitten ebaysta 15eurolla. I know, ei yhtään minun tyylinen. Vitsailin jo kavereillenikin, että tämä menee myös häämekosta.  Selkä mekossa on tosi kiva, mutta ei sitä tästä kuvasta nää. Räpsin sitten parempia kuvia vaikka itse h-hetkestä. Ideana oli siis laittaa tuohon vielä jokin neule/jakku/takki juhlien alkuun peittämään ylimääräisen ihon. Vähän kyllä vieläkin toivon, että vastaan tulisi jokin parempi ratkaisu. Juhlien jälkeen tämä kolttu menee samantien myyntiin. 

Mitäs tuumaatte, onko liikaa?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vasta eilen tilasin saman mekon itselleni mustana! :D Miten toi koko sattui? Siis tilasitko koon, mitä normaalisti käytät vai jonkin muun? Itse käytän yleensä s-kokoa, mutta tilasin varmuudeksi m-koon, helpompi pienentää kun suurentaa...ja kuitenkin tehty aasiassa, niin varmaan vähän pienemmät koot heillä.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: mä itseasiassa kans tilasin kokoa suuremman, en muista oliko peräti xl vai l mut oli itseasias vähän jopa iso... Mut kyl se päällä pysyy. On sen verran joustavaa kangasta. Harmittaa vähän et en tilannu ite mustaa koska tos on vähä aurinkoisella kelillä vaarana et näkyy pahasti läpi et pitää varmaan laittaa alle joku lirpu :(

annieveliina kirjoitti...

Ihanan näkönen, mutta joo en heti ekana sun päälle nakkais tota! :D Vaikka varmasti sopiikin nätisti :) Harmittavaa aina tollanen jos tatuointeja joutuu peittelemään jonkun/joidenkin takia.. Ite en onneksi oo (vaikka ei mulla oo kuin neljä) ja mummukin lukee mun blogia ja välillä näkyy tatskoja eikä oo niistä moksiskaan :D

Mirette kirjoitti...

Annieveliina: Emmä 100% varmuudella tiedä mitä ukki sanois, mut se on just semmonen et "meillä ei pukeuduta mustaan, koska musta on surun väri" jne. Niin varmaan saisin vaan kuulla kuinka olen pilannut ihoni yms... ja en jaksa tommosissa juhlissa olla se "huomionkohde" :/

eekku kirjoitti...

Minusta kaunis mekko

Anonyymi kirjoitti...

Minä taas näkisin mekon sopivan sinulle mainiosti, etenkin silloin kun käsien tatuoinnit vilkkua --> rouhean rockin ja hempeän yhdistelmä, u know.. ;) Ihastuinpa mekkoon siinä määrin, että haluaisin itselleni samanlaisen; viitsisitkö vinkata nimeä & myyjää ebayssa?

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Mulle iski eilen kriisi ja totesin et ei se kyl oo mun juttu. Tai se just nimenomaa on tosi nätti pelkästään tolleen, mut sitku joudun vetästä siihen jonku nutun päälle ni näytti tosi typerältä. Eli myyn eteenpäin. Mut myyjä olis tää:
lee-wholesale-ltd ja mekko löytyy aikahyvin maxidress hakusanalla.