07 toukokuuta 2015

Sairastuvalta heippa


Olen maannut koko viikon peiton alla flunssassa. Eilen kävin vihdoin lääkärissä hakemassa antibiootit korvatulehdukseen ja alkavaan poskiontelontulehdukseen. Jippijai jee. Ennen vappua oli jo sellainen olo, että kohta flunssa iskee päälle ja käytännössä koko vapun oli päällä pieni yskä. Su-Ma välisenä yönä se sitten pärähti päälle niin kunnolla, että en päässyt enää ylös sängystä. 


Onneksi Tyyne on pitänyt mulle seuraa. Välillä on kyllä TODELLA raskasta olla sinkku koiranomistaja. Näinä hetkinä kaipais sitä tyyppiä, joka veisi koiran ulos, kun itse et jaksa. Mutta pakko mikä pakko. 

No, jotain superia sain myös tehtyä eilen. Nimittäin sain varattua Rainingbloodin Juhalle tatuointia-ajan kesäkuulle! Tyyppi on menossa vierailemaan Turkuun, joten ajattelin että nyt jos ei koskaan on minun hetkeni. Pääsen kuitenkin Turkuun huomattavasti edullisemmin matkustamaan kuin Lappeenrantaan. Jos ette vielä tiedä kuka tyyppi on kyseessä, niin instagramtili kertoo varmaan aika paljon. Sisäkäsi olisi tällä kertaa vuorossa (miska tekee vielä kyynerpään ja sitten handu on valmis), ja arvaako kukaan mikä sinne on tulossa? ;)

Yritän tässä sairasteluni aikana saada vähän naputeltua myös postauksia. Pysykää kuulolla, on niin paljon kirjoteltavaa! 

Ei kommentteja: