11 toukokuuta 2015

Kevättossut

Minun Vans-arsenaali on kasvanut tämän vuoden puolella seitsemällä uudella kenkäparilla. Nyt ehkä voin vihdoin ja viimein heittää parit vanhat roskiin.. vaikka jostain syystä ne vanhat ruhnuiset silti ajautuu aina jalkaan esim koirapuistokäynneille yms.  Nämä alla olevat kolme nappasin mukaan Cape universalin ystävämyynneistä. Ja nämä kaksi kaunokaista tilasin Calirootsin alesta 50e/kpl.

Kenkiä ei voi koskaan olla liikaa, tai miten se nyt meni.. Näitä tulee kyllä vaihdettua usein ja on kiva kun on valinnanvaraa. Tällä hetkellä kaapissa möllöttää vielä parit converset joiden eteenpäin myymistä olen jo alkanut vakavasti harkitsemaan. Sain tuossa kuukausit takaperin myytyä Kallio kierrättää-ryhmässä facebookissa aika paljon ns. turhaa kamaa. Pitäisi vielä tutkia kaapit läpi, josko olisi vielä jotain mistä voisi hyvin luopua. Itse olen vain tosi laiska myymään jotain neuletakkia eurolla - mielummin laitan sitten vaikka uffille.. mutta muutamista isommista jutuista joista voi pyytää vaikka viisi euroa jaksaa jo vaivaantua. Olen nykyään niin laiska :--( Nyt kyllä onneksi ei tule enää ostettua edes mitään turhaa. 

Onko muita Vanseihin hurahtaneita? 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tottakai! taitaa löytyä 12-13 paria kaapista heh. ja kevääks just tilasin oldskoolit ellokselta kaverin kaa kun oli 2 kolmen hinnal jhuuuuuh!