05 huhtikuuta 2015

Musta pantteri

Mau! Olen viettänyt koko pääsiäisen käytännössä kotona himmaillen, koska olen odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa. Polvi-tatuointi-aika. Ensimmäinen ajatus: au. Olen pohtinut melkein vuoden, keneltä tämän otan, mutta lopulta päädyin varaamaan virallisen ajan Miskalta. Ja onneksi niin tein, koska tästä tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Oikean jalan aion kuitenkin täyttää pikkuhiljaa paksulinjaisella oldilla enivei. 

Polvi tatuointipaikkana ei lopulta ollut niin paha kuin aluksi pelkäsin. Eniten mietin, että kipu tulee sykkimään hermoja pitkin joka puolelle kroppaa - no ei todellakaan. Kipuakselit olivat sitä samaa, mitä aina. Ei mitään ihanaa, mutta kyllä sen kestää. 

Kuvaan tuli luonnollisesti todella paljon mustaa, ja tuo väritys oli yllättävän easya. Hirvein kohta oli kuitenkin tuo pantterin suu ja nenäalue, mihin tuli sitten väriä. 

Hieman alle 2,5h siinä vierähti, ja kuva oli valmis!

Ja minä rakastan sitä!

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Hieno

Anonyymi kirjoitti...

Entiedä oonko kysyny tätä satoja kertoja vai en ikinä mutta ! sun tyyli on ihana ja kiinnostais tietää mistä ostat yleensä vaatteet jne ? Jotain hyviä nettikauppavinkkejäkin ois kiva kuulla :)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: hihii, voi kiitos! Mä ostan aikalailla kyllä kaikki vaatteet pääosin h&m, carlings ja sitte bändipaidat tilaan impericonista :) muualta ei juurikaan Tuu ostettua mitään.

mmmkey kirjoitti...

miten tää parani ja oliko siinä jotain kikkakolmosia?
mulle tehdään molemmat lumpiot kerralla huhtikuussa ja oon tässä ruennut miettimään, että mitenkähän saan ne paranemaan siedettävällä aikataululla.... :D

Mirre kirjoitti...

mmmkehy: Mulla tää kyllä parani suht nopsaa eikä kyllä ollut edes kovin kipeä - versus kaikki kauhuskenaariot mitä mulle siitä alunperin sanottiin. Eli en kyl ees muista.. ihan normaalisti linkuttelin koiran kanssa lenkillä :D

Anonyymi kirjoitti...

kiva tatuoinnit. Tutustu www.extremeclothing.fi. Sopii sinulle.