08 huhtikuuta 2015

Miss Manga Punky

Meinasin taas tehdä perus ennen/ja jälkeen meikki-postauksen, mutta totesin että jätetään ne rottakuvat sittenkin pois tästä. Halusin tuoda muutamia uusia meikkiuutuksia esiin.

Perusmeikki (arkena en kyllä käytä rajauksia), jossa testasin muutamia uutuustuotteita.

1. Meikkivoide Lumene CC
2. Siihen sekoitettuna Lorealin Glam Bronze GG Creamia
3. Kasvojen muotoilu Isadoran Face Sculptorilla
4. Poskipuna Rimmelin stay blushed-voiteella (ostin tästä uuden sävyn, mutta en ole varma olisiko se aavistuksen oranssimpi ollut sittenkin kivempi)
5. Kulmakarvat muotoilin Maybellinen BrowDrama kulmageelillä (uusi ja ihan huipputuote! Samantyylinen harjaussysteemi kuin Lumenen kulmakarvageeli). 
6. Silmien alle Lumenen peitevoidetta
7.  Luomille Maybellinen Color show mono luomiväriä sävyssä Tiffany's white. Tämä olisi ollut tosi kiva luomiväri, mutta se onnistui menemään mäsäksi jo postissa :--(
8. Silmät rajasin paksulla Maybellinen Master Graphic linerilla. Tämän kanssa oli pieniä haasteita, ja ekalla kerralla ei mennyt ihan nappiin (kuvissa), mutta varmasti pari kertaa kun harjoittelee niin luonnistuu taas normaalisti. 
9 Ja ripsari: L'oreal Miss Manga Punky Mascara

Tämä ripsari on ihan maaginen! Tykästyin aikoinaan jo perus mangaversioon, mutta tämä on vielä upgreidatumpi versio siitä ja tykkään tosi paljon.


Oletteko testanneet jo tuota Miss mangaa? Mitä mieltä muut on? :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli se tavallinen Miss Manga käytössä ja sekin oli ihan super, ollut toi uus harkinnassa jonkun aikaa mut jos se kerta on hyvä, niin mitäs sitä sit enää harkitsemaan! :)

-Viivi