13 huhtikuuta 2015

Hyvää huomenta

Oma viikonloppuni meni taas leppoisissa merkeissä nauttien hyvästä ilmasta ja seurasta. Olen pitänyt viimeiset kolme viikkoa pientä elämäntaparemonttia; kohentanut ruokavaliota ja jättänyt alkoholin pois (jo neljä holitonta viikonloppua, wuhuu). Olen herännyt lauantaina sekä sunnuntaina molempina päivinä jo ennen aamu kahdeksaa! Miettikää. Hulluutta. Mutta olen myös painunut unille viimeistään ennen yhtätoista. Lauantaina kovasti olisi tehnyt mieli myös lipittää viiniä ja ihmetellä Alppilan kalliolla maailmaa. Mutta ihan hyvin sitä pystyi ihmetellä ilman viiniäkin. Paluu töihinkään ei tunnu niin raskaalta, kun on levännyt hyvin.

En ajatellut ihan streittariksi alkaa, vaan viimeistään vappuna aion juhlia normaalisti. On kuitenkin ollut tärkeää pitää vähän breikkiä kaikesta ja keskittyä pelkästään itseeni ja omaan hyvinvointiin. Tuntuu jo nyt, että olen jotenkin iloisempi ja energisempi.
Yllä olevan kuvan räpsäsin eilen aamulla, kun aurinko vielä porotti. Mun piti mennä harjoittelemaan lonkkarointia, mutta sitten totesin että polvi on vielä hieman "jäykkä", ettei sillä uskalla vielä tehdä mitään.

2 kommenttia:

Annnija kirjoitti...

Upeaa Mirette!*tuuletushymiö*

Mirette kirjoitti...

hihii! :)