13 maaliskuuta 2015

Vans ♥ x3

Kävin keskiviikkona Cape Universalin ystävämyynneillä tarkistamassa Vans-tarjonnan. Tällä kertaa ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin, sillä pääsin tsekkaamaan tarjonnan päivää aikaisemmin ja sen myötä myös omaa kokoani oli tarjolla vielä jonkin verran. 
Nämä kolmet kengät olivat yhteensä 100€. Olen jostain syystä himoinnut noita läskipohjia vaikka kuinka kauan, joten nyt oli pakko napata ne mukaan. Camot oli superkivat ja mustavalkoiset ostin vanhojen tilalle, koska ne alkavat olla jo sen verran elämää nähneet.
Aika kivoja, eikö? Ystävämyynnit ovat vielä tämän viikonlopun, joten kannattaa käydä tsekkaamassa. Varsinkin jos on sample-koon jalka (muistaakseni 37 / tai miehillä 42, niin ai ai mitä ihanuuksia olisi tarjolla) Itselläni on miesten 7 / naisten 8,5, niistä kokoja ei oikein ollut jäljellä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

epäreilua että bloggaajat pääs kerään parhaat ennen muita :(

Mirette kirjoitti...

Joo, kyllä se muakin viime vuonna harmitti. Itse en mennyt "bloggaajana" vaan tutun kautta, joka on Vansilla töissä pääsin aikaisemmin katsomaan tarjonnan (bloggaajien jälkeen) ja olin siitä mahdollisuudesta kyllä tosi iloinen. :) Muuten en varmasti olisi löytänyt tällä koon 40 jalalla mitään :/

Mirette kirjoitti...

Tossa mun lauseessa ei ollut mitään kieliopillista järkeä mutta pointti varmaan tuli selväksi :D