24 maaliskuuta 2015

Uk Custom plugs

Sain pari viikkoa takaperin pienen lähetyksen UK Custom Plugsilta. UK Customs plugs  myy erilaisia korvien venytyskoruja, lävistyskoruja, kännykänkuoria sekä vaatteita.

Odotin sormet syyhyten oman pakkaukseni saapumista. Siinä meni suunnillee noin viikko, eli tuotteet tulivat perille nopeasti.  
Suurimmat ilonkiljahdukset aiheutti tämä puinen iphonen kuori. Valikoimassa on niin monta erilasta vaihtoehtoa, että on osannut itse päättää minkä haluan. Tämä oli kuitenkin yksi ehdoton lemppari. Enemmän vaihtoehtoja voitte katsoa täältä. Kuoria löytyy myös Samsung galaxy s4/5 puhelimille. Kun joskus miljoonan vuoden päästä kyllästyn tähän, aion kyllä tilata kaveriksi jotkut toiset.

Minulla on itselläni tällä hetkellä vain 10mm venytykset. Alunperin se oli ihan tarkoituskin, mutta nyt kun olisi hinku venytellä suurempaan (16mm), en usko että se on enää mahdollista. Omaksi virheeksi on nimittäin koitunut Ebaysta tilatut korut, jotka eivät sitten loppujen lopuksi olekkaan ollut sitä materiaalia, mitä alunperin on väitetty (yllätys). Tämä on johtanut siihen, että oikea korva oireilee vähän väliä (mählääntyy, kipeytyy, punottaa). Heti kun vaihdoin näihin UK Customs plugeihin (kuulostaa feikiltä myyntipuheelta, mutta ihan oikeasti) oireilu on loppunut, minkä uskon johtuvan materiaalin vaihdoksesta.

Paketista kuoriutui kolmet plugit. Old school ruusut (korvissa), salamapilvihässäkät ja perhoset! Nämä on kaikki ihan superkivoja.. ja itse mietin vain miten paljon hiemmalta ne näyttäisi jos korvareikien koko olisi se 16mm. :'D
Paketin viimeinen kiva juttu, mutta ei millään tavalla vähäisin oli tämä T-paita. Rakastan sitä, enkä malta odottaa että tulee kesä ja kuumuus että pääsen pitämään tätä enemmän. :) Kannattaa vain näissä huomioida, että koot ovat vähän pienempää, tämä oli miesten M, ja olisi voinut olla myös L tälle rungolle.
Tässä vielä parempi (ällöhkö) kuva tuosta ihanasta ruususta. 

Tuotteet on saatu blogin kautta. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun hiukset on ihanat ! Sävy on perfect ja kivat ilman pidennyksiäkin :))

Mirette kirjoitti...

Hih, kiitos <3 :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi kuori!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania noi plugit, itel on täl hetkel 14ml ja pitäis venytellä 20ml asti.

Nuo sateenvarjot on pakko saada, koska itellä samantyylinen tatska olkapäässä!