21 maaliskuuta 2015

Rimmel Provocalips


Vihdoin sain käytyä läpi testaamani Rimmelin Provocalips-huulipunat. Niinkuin tuossa aikaisemmassa testivideossa tuli todettua; tämä tuote pysyy! Punat pysyvät niin hyvin huulissa, että ainoastaan silmämeikinpoistoaine saa ne irtoamaan. Joidenkin mielestä näin hyvä pitoisuus on huono asia ja joillekkin hyvä. Minusta se on hyvä asia, sillä myös tämmöiselle pidolle on ollut tarvetta jo pitkään ja jos kaipailee vähempipitoisimpia tuotteita, voi käyttää tavallisia punia. 


Tässä kaikki sävyt esiteltynä ihan naamakuvina, eikä rajattuna pelkästään huuliin. Mielestäni näin saa paremman mielikuvan sävystä vaikka ilme onkin kaikissa sama aneeminen.
 110 Dare to Pink, vaaleanpunainen sävy, joka ei ole ihan mun juttu. En ole koskaan osannut käyttää vaaleanpunaisia sävyjä, jotka aavistuksen taittaa nudeen taikka semmoiseen helmiäiseen. Ei pysty. Ei sovi minulle.
200 I'll Call you, tokalemppari, jota olen mm käyttänyt nykyään välillä töissä. Riittää että aamulla sipaisee huuliin ja työpäivän päätteeksi on vieläkin huulet punaiset.  
310 Little minx - pinkkiä! Tosi kiva ja raikas pinkki. Vaatii vaan jonkun tarpeeksi räiskyvän tapahtuman, että uskaltaa käyttää näin pinkkiä! :)
500 Kiss me you fool. Tämä on oma lempparini, siis aivan täydellinen puna!
550 Play With Fire, tämäkin sävy tosi kiva, rusehtavan punainen/viininpunainen.

700 Skinny Dipping - nooo, ei ihan mun juttu. En ymmärrä kyllä näiden nudejen päälle yhtään ja mielestäni se huulissa näyttää ihan kalmalta. Tämän sävyn tilalle olisi ollut parempi sijoitus joku täydellinen oranssiin vivahtava, ai että. Se olisi kruunannut tämän tuotteen, joka on aivan mahtava. Nyt provocalips saa arvosanaksi ysi puoli.. mutta jos sen oranssin saisi vielä upotettua valikoimaan, niin olisi ehdottomasti 10+.

Mikä sävy on sinun mielestäsi kivoin? 


3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Play with fire taitaa olla mun ykkössuosikki, hyvinä kakkosina sitten Kiss me you fool ja Little minx. Huomaa kyllä etten minäkään ole kovin vaaleiden sävyjen ystävä :D
Ekaa ja tokaa vois kyllä kokeilla, vois mennä kivasti arkena. Viimeinen on kyllä ihan kamala, vähän jopa pelästyin tota kuvaa :-D

Anna kirjoitti...

Ah toi Little Minx näyttää mun mielestä ihan älyttömän hyvältä sulla!

Mirette kirjoitti...

Saara:hahah, mäki mietin et julkasenko edes ku näytti jotenki nini karmivalta. Tosin olin ennen tätä kuvaa käyny välissä kaupassa, et ehkä noin muutenkin yleinen-naama-statuski oli ehtinyt valua :D

Anna: hihii, no ehkä pitäis koklata sitä joskus kun lähtee jonnekkin, eikä aina perus orangea tai punasta :)