23 maaliskuuta 2015

Mekkolöytö

Kävin eilen Kaivarin Kanuunassa ekaa kertaa pyörimässä. Paikka oli ihan hullu sokkelo ja suurinosa myytävistä tuotteista oli kyllä pelkkää paskaa. Tai siis, ihmiset myy vanhoja ryysyjä aivan hirveällä hinnalla. Ymmärrän että kukaan ei halua jäädä miinukselle, ja siksi varmasti muutamia tuotteita hinnoitellaan vähän isommin.. mutta suurinosa vaatteista oli aivan naurettavan hintaisia.

Itselläni on yleensä kirppiksellä aina niin paljon myytävää, että pakko hinnoitella kaikki - siis myös ne "mut tää on ihan uusi ja superihana" - tosi alas. 

No, tein kuitenkin yhden löydön. Tämmöisen valkoisen tyttömekon eurolla. Ei ole yhtään minun tyylinen, mutta ajattelin että kesällä tämä voi olla ihan kiva... vaikka juhannustansseihin!


Olisiko teillä antaa jotain kirppisvinkkejä Helsingin keskusta - Kallio-akselilla?

6 kommenttia:

annieveliina kirjoitti...

Ihana löytö! Ei oo kyllä mulla antaa kirppisvinkkejä, mutta tuun kattelemaan josko joku muu ois osannu antaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olen huomannut että kirppis hinnat on taivaissa . Ihmettelenkin kuka "hullu" niillä hinnoilla ostaa. Varmasti siellä Helsingissä mutta myös täällä keskemmällä Suomea siis tuotteet huonoja ja kuluneita, haisevia ja värjäytyneitä.
Sinä olit kyllä tehnyt mahtavan löydön tuon mekon suhteen.
Blogisi on muuten tosi kivaa luettavaa.
Tuksu

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Joo, siis juuri semmosia ne oli tuollakin! Joskus on ihanaa kun löytää jonkun pöydän missä on hyvänlaatusta tavaraa, omassa koossa ja sitten vielä edullisesti... mutta tuolla ne oli semmosia nuutuneita ryysyjä joita ei tehny mieli ees hipeltää :D

emilia kirjoitti...

joo, kaivarin kanuunasta tekee kyllä löytöjä ja siellä on hyväkuntosta kamaa, mutta melkein _kaikki_ on kallista. oli sitten oikeesti hyväkuntonen tai ei, en oikein ymmärrä miksi... itse oon valmis maksamaan lähes käyttämättömistä/hyväkuntoisista kamoista vähän enemmänkin, mutta en nyt ehkä ihan ostohintaa. tuolla joskus menee jotenkin senkin yli, wtf :'-DD ja sit just ne "myyn 5 vuotta käyttämiäni rintsikoita 20 eurol" eh heh joo ei oikeen innosta.

aika monissa kirppareissa on kyllä sama efekti, mutta no tässä pari missä ite tykkään käydä kaivarin kanuunan lisäks:

- omakirppis kaboom (keskustassa nykyään)
- metka (hämeentiellä)
- jäähallin kirppis (la-su)

ja nää ei oo keskustassa mutta joskus oon tehnyt löytöjä:

- aino kirpputori (kannelmäki)
- pöytäparkki (malmi)

ja sit tietty uffit, mutta musta nekin on kyllä ylihinnoteltuja :D öö no ei nyt tuu oikein muita mieleen, mutta kandee myös googletella ja vaan käydä katteleen, ite ainakin tajuun jo ekasta kerrasta että minne kannattaa palata...

Mirette kirjoitti...

Emilia: Ehkä se itse vuokraushintakin vaikuttaa siihen, en muista niitä tarkaan, mutta alko jostain 59e oisko viikko? En kyllä yhtään muista kun en tajunnu tarkkaa katsoa.

Kaboomissa kävin ku se oli alppilassa, ja siellä itsekkin myin tosi hyvin. Selkeästi oli nuorilla kamaa ja harmittaa että se muutti nyt keskustaan, tosin alppilan tilat oli ahtaat. Pitäis käydä keskustassa kattomassa. Metkaankin olen kerran mennyt, mutta seki sais olla isompi että jaksais käydä :)

Jäähallinkirppikselle pitää kyllä ehdottomasti joskus mennä! :)

Uffit on joo kans tosi ylihinnoteltuja että euron päivät taitaa olla ainut jollon viitsin mennä pyörimään. :/

eekku kirjoitti...

Suosittelen jäähallin kirppistä kun saa ostaa myyjältä suoraan.Kannattee vaan tarkistaa aina netistä että onko auki ku ei joka viikonloppu ja kesäisin ei olleenkaan.Valtteri oli paras harmi kun loppui ja itsepalveluista ei tahdo löytyä mitään nykyään.Hietsun ulkokirpparillakin kannattee käydä kunhan säät lämpenee =)