30 maaliskuuta 2015

Blueberry Wild Volume Mascara

Sain Lumenelta testattavaksi Lumenen Blueberry Wild volume mascaraa pari kuukautta sitten. Halusin itse kokeilla tätä, sillä Joanna hehkutti tätä minulle. Nyt jälkikäteen mietin, että olikohan se sittenkään tämä, sillä puhe oli vedenkestävästä ripsiväristä. Oli kuitenkin miten oli, tykästyin tähän ripsariin todella paljon.

Mitä tästä sitten sanotaan?

"Blueberry Wild Volume Mascaran täyteläinen massa sisältää sekä luonnonvahoja että synteettisiä vahoja, jotka antavat ripsille runsasta volyymia. 

Parhaan mahdollisen voyymin saavuttamiseksi koostumukseen on lisätty myös synteettisiä kuituja. Pyöreät, selluloosapohjaiset kuituhelmet tekevät mascaramassan koostumuksesta tuuheuttavan."
Omaan onneksi suht tuuheat ripset omasta takaa, vaikkakin ilman ripsaria ne eivät näy minnekkään. Tässä ripsarissa tykkäsin siitä, että se erotteli ripset kivasti, pidensi aavistuksen eikä sotkeudu päivän aikana. Olin tätä aikaisemmin käyttänyt tuttua ja turvallista Lorealin million lashesia, mutta sen ongelmana on ollut jo pitkään leviäväisyys. Eli aamulla ripset on kivasti, mutta työpäivän päätteeksi osa ripsarista onkin levinnyt ripsien alle. Tässä sitä vaikutusta ei tullut.
 Lopputulos molemmissa silmissä näytti kutakuinkin tältä:

Eli tämä mielestäni sopii sellaiselle henkilölle, joka haluaa ripsiinsä pituutta, eroteltavuutta, mutta ei hirveästi "massaa". Tämä onkin mielestäni todella kelpo arkiripsiväri.

6 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Ei oo sama :) Puhuin tästä! http://www.lumene.com/fi/blueberry-silmameikit/wild-curl-waterproof-mascara

PS. Kiva uus ulkoasu :3

Mirette kirjoitti...

Joanna mä niin arvasin et tää oli "väärä", jälkikäteen muistan ku puhuit SINISESTÄ ripsarista :D

Joanna kirjoitti...

Hahah joo!! Ihan turkoosi toi "mun" ripsarin putkilo :3 Mut kiva et tääki toimi sulla! Mäki voisin kokeilla... toi vedenkestävä on nimittäin tuskanen saada pois :D

miike kirjoitti...

Mä käytän sitä vedenkestävää versiota, käyttäny jo vuosia. Se on ehdottomasti paras, yritin kokeilla viimeks välissä muita, ku tyhmänä aattelin, et jos en vaa tiiä paremmasta, ku aina käyttäny tota lumenen mut eeeeeeeei... Kokeilin valehtelematta varmaan kuutta vedenkestävää ripsaria, ja hukkaa meni ne rahat.. Tosiaan ainoo huono puoli on, että se lumenen ei noin vaa lähekkää pois. ;) käytin silloin paskaripsarikokeiluvaiheessa sellasia puhdistusliinoja ja lähti ihan helposti vedenkestävät ripsaritkin pois mut ehhheeeii lähe lumene. ;) kyl sen kuitenki saa vedenkestävänmeikin poistoaineella suhteellisen helposti, et ei sitä nyt tuntei tarvii hinkuttaa.

sarkku kirjoitti...

Mää sain kans tuon ilmaseksi jostai js joo, ihan kiva käytössä, ei rapise jne., mutta perhana ku tota on ärsyttävä hinkata pois. Musta tuntuu että en saa tota millään silmämeikinpoistoaineella vaivattomasti pois. Kitkuttelin tolla kuukauden ja sitte hermostuin ja palasin takas tuttuun ja hyväksi todettuun l'orealin million lashesiin :B

Christina kirjoitti...

Oo, noi sun ripset on kyllä niin mielettömät! Omissa nysäripsissä tuon tyyppiset ripsarit ei meinaa saada minkäänlaista jälkeä aikaiseksi. Sensai 38 Volumising -ripsari tosin on osoittautunut ihan huippuripsariksi!