26 helmikuuta 2015

Muutamia kivoja juttuja

Tästä epämääräisen heilahtaneesta kuvasta löytyy kolme kivaa juttua (mun on pakko sopia Joannan kanssa kuvaustreffit joku päivä). Pipo, ylisuuri neule ja DR.Martensit. Pipo on vaihtunut kerran, mutta merkki ja malli on pysynyt samana. Tai itseasiassa molemmat pipot minulta vielä löytyy, mutta toinen on enemmän koiralenkeille ja toinen sitten "hupi"käyttöön, eli voi pitää myös vaikka sisällä. Syystä että vuoden käytössäolon jälkeen se on hieman nuhjaantunut. Pipo on ostettu Carlingsista.

Toinen kiva juttu on hennesiltä talvella ostettu ylisuuri neule. Olen käyttänyt senkin jo aikalailla puhki, ja nyt mm olkapää on alkanut valitettavasti hieman purkaantumaan. Lieneekö reikä, mikä siinä on - Tyynen syy... dont knöw. 

Kolmas kiva juttu on edelleenkin nuo dr.martensit. Nyt pystyn käyttämään niitä koko ajan, ilman minkäänlaista hankausta. Itselläni auttoi ekaksi ihan se, että pidin pari tuntia päivässä märät villasukat jalassa - jalat kengissä. Sen jälkeen otin kengät töihin sisäkengiksi (istumatyö) pariksi viikoksi. Sen jälkeen ne onkin jo muotoutunut hyväksi. Kengät on nyt nimittäin tosi hyvät jalassa ja tuo heti jotenkin paljon ryhdikkäämmän olemuksenkin :) 

Mulla on tiedossa vapaa viikonloppu, ja en ole suunnitellut itselleni yhtään mitään ylimääräistä. Eli olisi aikaa naputella/kuvailla postauksia. Olisiko jotain toiveita? :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mites ois koti-esittely? :)

Mirette kirjoitti...

Tää on kyl mielessä/takaraivossa koko ajan mut onnistun aina sotkee kämpän ennenkuin saan siitä kuvia :D Mut lupaan yrittää saada sen pian aikaiseksi!