20 tammikuuta 2015

Vastauksia

Mitä teet tällä hetkellä työkses? 
Olen tällä hetkellä Webdesinger, eli teen asiakkaille ulkoasuja ja koostan niitä verkkoon. Hommiin kuuluu myös asiakaspalvelu suurena osana. 

Tykkäätkö siitä mitä teet? 
Tykkään, tosi paljon. :)

Mitä Tyynelle kuuluu? 
Tyynelle kuuluu hyvää. Sillä on kevättä rinnassa, ja se nykyään riehuu koirapuistossakin muiden koirien kanssa. Yhessä vaiheessa se vaan tuijotteli muita koiria happamasti ja istui paikallaan. Nyt sen mielestä on kiva juosta muiden perässä ja yrittää alistaa poikia.

Mitä kuuluu noin yleisesti? 
Ihan ok. Ei ole hirveästi mitään ihmeellistä tapahtunut.

Miksi tauko blogissa? 
Inspiraation puute ja ainut aika, jolloin jaksan tai ehdin kirjoitella blogiin, on viikonloppuisin. Viikonloppuisin on ollut niin paljon ohjelmaa, että ei vaan ole ehtinyt. Arkisin myös ehtisin, jos mulla olisi läppäri kotona, mutta on vain pöytäkone. Jos erehdyn istahtamaan tietokoneelle hetkeksi, Tyyne ryntää heti lelu suussa mun jalkoihin ja alkaa raapimaan jos en anna sille huomiota. :D

Mitä mieselämään kuuluu? 
Mikä mieselämä?


Osaatko yhtään vielä arvioida miten monta uutta tatuointia tulee otettua tänä vuonna? 
No just varasin 7.2. tatsuliajan tohon takareiteen.  Pitäisi myös lyödä tuo polviaika lukkoon, siihen tuli vähän viivettä, koska pitää säästellä rahaa. Haluaisin saada tänä vuonna oikean käden ainakin valmiiksi, mutta ongelmana on tosiaan se rahan puute + haluaisin että sisäkäden tekisi Lensu, joka on Lappeenrannassa. Lappeenrantaan junat maksaa jo 100e ja se sisäkäsi varmaan ottaa 400-500e. Eli mm, no, lomarahoja odotellessa.

Top 5 bändipaidat? 
1. Deez nuts
2. Hoods
3. Terror
4. Mora
5. Beastmilk


Mitä bändei haluisit nähdä livenä? 
Vaikka mitä! Niin monia, ettei pysty edes ryhmittelemään.

 Mitä 1.ihastuttavaa 2.vihastuttavaa Tyyne viimeksi teki? 
1.  Tyyne on oikeasti tosi kiltti koira ja se ihastuttaa mua olemassaolollaan joka päivä. Vaikka mulla olisi paha mieli tai olen huonolla tuulella, niin pelkkä sen katsominen saa mut hymyilemään. Eli ei varsinaisesti tule mieleen mitään tiettyä. Parasta on varmaan aina viikonloppuaamuisin ja sillonku tulen töistä kotiin, kun se tulee köllimään mun mahan päälle, tai nukkumaa kainaloon.


2. Vastaavasti Tyyne oikeastaan vihastuta mua. Se ei tee mitään tuhmuuksia (tuhoa, ole vihainen yms), mutta on yksi asia mikä viimeaikoina on ärsyttänyt: Se on harrastanut koko elämänsä sitä, että se vaan pysähtyy kesken lenkin ja istahtaa/menee makaamaan maahan, eikä liiku. No olen saanut tämän nyt hieman hallintaa herkkunapeilla. Tyyne liikkuu - Tyyne saa palkkion. MUTTA NYT -  SE ON TAJUNNUT SEN!!! Siis, että mitä enemmän se istahtelee - sen enemmän se saa herkkuja. Tajusin tämän homman, kun Tyyne juoksi mun luokse jo pelkästään sillä hetkellä kun laitoin käden taskuun, ja sitten taas istahti.  Tuo, jos mikä on ärsyttävää. :D


Voisitko tehdä joskus asuntoesittelyn blogiin? 
Voin tehdä! Pitäisi vaan muistaa napsia kuvia, kun olen siivonnut :D

Millanen on seuraava tatska?
Seuraava tatska on Miskan valmis piirrustus, josta tein kaupat. Se on semmoinen korppi-muija-kallo-otus. Näätte sitten! :) Polveen tulee aika klassinen pantteri. 

Mitkä on sun lempiblogit?
En tällä hetkellä ole lukenut blogeja juuri lainkaan. Käyn kyllä katsomassa kommentoijien blogeja, mutta varmaan eniten tulee luettua  Joannan blogia, koska se on kaveri. Blogilistalla on ne 300 blogia, joista moni oli suosikkeja.. nyt en tiedä mitä missäkin tapahtuu.

Mitkä on sun tulevaisuuden suunnitelmat? Mitä haluisit tulevaisuudelta?
Emmä tiedä. Saada parempaa palkkaa, että voin hommata joskus isomman asunnon, Tyynelle kaveri ja lisää tatuointeja. Ja olishan se ihan kiva, jos löytyis joku vierelle jonka kanssa sitä arkea jakaa (lue: lenkittää tyyneä).

Mitä tuotteita käytät kihariin hiuksiis? Jätettävä hoitoaine ja kiharanvirkistäjä? muu muotoilu?
Mulla ei ole oikeen tällä hetkellä mitään tuotteita. Olen pessyt hiukset markettishamppoilla ja hoitsikalla. Päähän olen laittanut  välillä Morocconoilin öljyä tai kiharanvirkistäjää. Molemmat kyllä ihan huipputuotteita. Mun pitäisi hankkia tällä hetkellä kunnon shampoo ja hoitoaine, päähänjätettävä, lämpösuoja ja pidennyksille myös omat hoitotuotteet. En vaan ole saanut aikaiseksi, enkä oikeen tiedä mikä olisi esim pidennyksille hyvät hoitotuotteet.

Miksi sulla on instagram täynnä jotain outoja "vauhti"-juttuja? Onko vauhti ja pirivitsit jotenkin hyviä vitsejä vai ihannoitko huumeidenkäyttäjien elämää?
Mua vähän nauratti tämä. Joo, ne on hauskoja vitsejä, mutta en kyllä ihannoi huumeidenkäyttäjien elämää. :)

5 kommenttia:

Köllikkä kirjoitti...

P.s. se on designer ;-) Kiva päästä taas lukemaan sun postauksia!

Mirette kirjoitti...

Köllikkä: kirjotan sen AINA väärin ja siksi yleensä tarkistan sen Googlesta ensin :D sama ongelma mm indesing indesign

Anonyymi kirjoitti...

Toi Tyyne on kyllä ihana <3 Keneltä kasvattajalta se on? Itsekin olen miettinyt englanninbulldoggia, mutten tiedä keneltä kasvattajalta sellaista lähtisi kyselemään. Onko Tyyne pysynyt terveenä ja ootko koskaan aatellut sille pentuja?

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tunnen Tyynen kasvattajan, eikä Tyyne ole Riihimäeltä kotosin. Miksi valehtelet asiasta? Mitä toimintametodeja mahdat tarkoittaa? Ja mitä taistelua koiran omistajuudessa on, jos kasvattaja tarjosi itse sinulle ensimmäiseksi sijoituksen purkua, kun et pitänyt kiinni sopimuksesta. Toisinsanoen sait ostettua koiran osamaksulla. Olet jättänyt aika paljon kertomatta. Mielenkiinnolla odotan kasvattajan näkemystä asiasta, kun hän kuulee mitä hänestä puhut ja kirjoittelet, aika törkeätä mustamaalaamista.

Mirette kirjoitti...

Moikka,

Poistin tuon kommentin koska ei ole tarkoitus mustamaalata ketään ja siksi en mm maininnut kasvattajaa tai tarkkaa sijaintia laisinkaan (Riihimäen suunnalta, en edes muista oikeaa sijaintia enää/muistan sen aina väärin).

Voidaan keskustella tästä asiasta mielummin sitten vaikka sähköpostitse, julkisesti en ala sitä puimaan. Sanon vaan että asia ei ole niin mustavalkoinen kuin ehkä luulet :)

Ja tosiaan, se en ole minä jota huonoja juttuja on kertonut. Vaan minulle on kerrottu. Niiden perusteella sanoin, että en suosittelisi.