21 tammikuuta 2015

Incredible Things Taylor Swift

Taylor Swift Incredible Things on kiehtova yhdistelmä samettisia kukkaistuoksuja ja täyteläisiä puun sävyjä, jotka on kiedottu pehmeään vaniljaan ja myskiin. 

Ilmaisuvoimainen Tuoksu kehittyy klassisiksi vaniljaorkidean ja mokan sävyiksi, joihin yhdistyy pehmeä myski. Kiehtova Ylellisen hienostuneet roseepippurin, pirskahtelevan greipin ja kärsimyskukan vivahteet tuovat tuoksuun kuumaa intohimoa. Unohtumaton Pohjatuoksussa valkoinen meripihka ja huumaava Madagaskarin vanilja sekä haitilainen vetiver viimeistelevät tuoksun ja antavat sille ajatonta syvyyttä." 

Miltäs kuullostaa?

Tuoksukuvauksen luettuani minua kiinnosti kokeilla tätä.  Vanilja ja myski, eli varmasti mausteisen makea tuoksu ja oikeassa olin. Itse oikeastaan yllätyin siitä, että tykästyin tähän todella paljon. Aloitin kokeilun varovasti, ensin ruiskuttamalla sitä talvitakkiin, sen jälkeen työpaitaani ja nyt se on päässyt jo iholle asti. Itselläni tämän tyylinen malli ennaltaehkäisee mahdollista migreeniä - ja sellaista ei tosiaan tullut.  
Pitkän pohdinnan jälkeen mietin mitä tämä muistuttaa, ja sitten hokasin sen. Lancomen Hypnôse. Eli jos olet aikaisemmin tykännyt Hypnôsesta, saattaisit myös pitää tästä Taylor Swiftin uusimmasta Incredible thingsistä.

3 kommenttia:

Catti kirjoitti...

Mä ihmettelin tässä muutama päivä sitten Kicksissä, että mikäs se tällainen vahan näköinen pullo on.. Yllätyin jotenkin, että se oli Taylorin! :D pullosta tulee mieleen jotenkin lapsuus ja tuoksusta myös. Aivan kuin lapsena olisin nuuhkinut jotain samanlaista..

Tykkäsin kyllä tuoksusta, mutta se oli jotenkin niin erilainen, etten ainakaan vielä sitä hajuvedeksi uskalla ostaa :')

Anonyymi kirjoitti...

Ostin tämän myös ja oli yllättävän hyvä. Parin viikon jälkeen se alkoi kuitenkin tuoksumaan nenäänĩ jotenkin miesmäiseltä ja on jäänyt nyt käyttämättä.. olen varmaan jotenkin vinksahtanut 😃

SaraGalaxy kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tuo Hypnose on ollut mun suosikki jo monet vuodet, joten täytyy tätä käydä tuuhkaisemassa ^__^