31 tammikuuta 2014

Escada Born in Paradise

Sain tällä viikolla käsiini uuden Escadan kesätuoksun 2014, Born in Paradise. Tässä tuoksussa yhdistyy kookoksen sekä ananaksen aromit sekä lisäyksenä myös meloni ja omena.
Tykästyin tähän tuoksuun heti ensi nuuhkaisulta. Tämä on tapansa mukaisest todella makea, mutta myös samalla aika raikas. Nyt lähinnä odotan, että tämä inhottava pakkanen väistyisi, että voisin ottaa tämän tehokäyttöön.
 
Itse olen vasta nyt pikkuhiljaa alkanut lämpeämään vähän makeamille tuoksuille. Escadan viime vuoden Cherry in the air - kesätuoksuun miellyin tosi paljon. Siinä oli paljon "Escadaa", mutta paljon myös tavallisesta Escadan kesätuoksuista poikkeavampaa. Sain tämän Born in Paradisen testiin juuri sopivasti kun Cherry in the air veteli viimeisiään.  


Olettekos tutustuneet jo tähän tuoksuun, mitä tykkäsitte?

Odotan innolla myös muita kesätuoksuja jotka alkavat näin tammi-helmikuun (????) kynnyksellä putkahtelemaan kauppoihin. Toivottavasti tulossa on taas kaikenlaista mielenkiintoista :)

29 tammikuuta 2014

Coretexrecords

Kaikille mähinämusiikin ystäville voisin vinkauttaa tämmöisestä puljusta kuin Coretexrecords.com. Se on saksalainen HC-musiikkiin keskittynyt verkkokauppa, josta löytyy kaikenlaista kivaa levyistä muuhun sälään. Itse olen täältä tilannut mm. Terrorin, Madballin, Blood for Bloodin t-paidat sekä näitä skedesukkia, joista moni tuntuu olevan aina kiinnostunut. 

Hinnat ovat ihan normitasoa, eli eivät päätä huimaa. Itse tilasin juuri tuon Terrorin t-paidan, ja se maksoi postareineen alle 22e ja saapui kotiini viikossa :) 

27 tammikuuta 2014

Kosmetiikka 2013

Tässä lepää nyt kauniisti leviteltynä viime vuoden lemppareimmat meikkituotteet.  Nämä kaikki tuotteet ovat aikalailla käytössä joka päivä (vain rajauksia tai huulipunaa vaihdellen). 

Lauantaina kävin pitkästä aikaa kosmetiikkaostoksilla. Tuotteita on kertynyt niin paljon, että ei ole tarvinnut ostella mitään. Nämä kolme oli kuitenkin semmosia hankintoja jotka olivat ihan loppumassa ja  joita "ilman en voi elää" Tai ainakaan pärjää.

1. Lumenen CC-voide, sävyssä medium.
2. Maybellinen Colorsensational huulipuna, sävyssä Electric orange.
3. Maybellinen Superstay 24h peitevoide, sävyssä light /beige clair. 
Jäikös teiltä jotain omia lemppareita mieleen viime vuoden kosmetiikkatulokkaista? 

25 tammikuuta 2014

Herbinaa testissä

Minulta kysyttiin joulun tienoilla kiinnostaisiko minua Herbina-tuotteiden testaus näin kevään mittaan ja vastasin tottakai. Herbinatuotteet ovat ihanan suomalaisia (siinä missä Lumenenkin). Käytetyt raaka-aineet ovat selkeästi saaneet inspiraation Suomen luonnosta. 

Jouluna sain testattavakseni Herbinan Kaura-suklaa suihkugeelin ja Kaura-suklaa vartalovoin. Näiden testailu rehellisesti jäi, koska on tasan yksi esanssi mistä en pidä kosmetiikassa ja se on suklaa/karamelli. En tiedä mikä siinä on, mutta en pysty käyttämään oikein mitään "Cacao, Suklaa, Caramelli"-yms tuotteita, koska ne ovat niin äklömakeita. / Pakko tosin sanoa poikkeuksena, että itse rakastan Herbinan Karpalo-kinuski-shampoon ja hoitsikan tuoksua... siinä se toimii. 

No, eivät nämä tuotteet hukkaan menneet, sillä lahjoitin ne ns. pienenä joululahjana Miralle. Tiedän että Mira puolestaan rakastaa juuri tämmöisiä tuotteita. Kyselin myös jälkeen päin mitä hän tykkäsi tuotteista, ja sanoi että Vartalovoi on ihanaa! :--)
Ja tällä viikolla postilaatikosta putkahti juuri sopivasti Herbinan Volume Tuuheuttava kuivashampoo. Tällä hetkellä käytössä ollut Biozellin kuivashampoo pihautti viimeiset hippusensa, joten otin tämän saman tien käyttöön. 

Itselleni kuivashampoossa kolme tärkeinta asiaa on aina ollut 
1. Että se peittää hiusten rasvaisuuden/estää sitä 
2. Tuoksuu hyvältä 
3. Ei jätä valkoista jauhopäätä. 

Ja tästä Herbinan versiosta tykkäsin tosi paljon. Tuoksu on ihanan raikas ja tämä jättää paremman jäljen/raikkaamman lopputuloksen kuin esimerkiksi se Biozellin versio. Tämä on mielestäni edullisempi versio Four reasonin kuivashampoosta. 

14 tammikuuta 2014

5 Päivää 5 yötä


Puuh, kiirusta pitää vieläkin. Olin lauantain ja sunnuntain ihan hissukseen kotosalla Tyynen kanssa mutta silti en oikein saanut mitään täällä blogin puolella aikaiseksi. Töissä tulee istuttua koko päivä tietokoneella niin se ei hirveästi enää kotona houkuttele ja viikonloppuina on niin paljon kaikenlaista muuta puuhaa. Minua voi edelleenkin seurata Instagrammissa nickin mirettep alta. Sitä tuleekin päiviteltyä vähän ahkerammin. Seurailkaa jos meikäläisen peeloilu kiinnostaa. Aika paljon on kerääntynyt taas kaikkea mistä pitäisi kirjoitella. Tuntuu vaan että mitä enemmän tulee se fiilis että "Tästä pitäisi kirjoittaa jo", sitä vähemmän oikeasti inspistää.

Palaillaan ♥


01 tammikuuta 2014

Tirsk

Heipä hei taas. Kiirettä pukkaa niin mahottomalla sykkeellä, että en ole vieläkään kerennyt päivittelemään. Tässä tämmöinen pikamoikku ja samalla kuvaa uudesta tatuoinnistani :)
Kuva on kyllä ihan kökkö ja siitä ei saa oikein missään asennossa kunnon kuvaa :D Tatuointi ei ole myöskään vielä ihan täydessä värissään, sillä siitä ei ole vielä kesiytynyt rupikerrosta pois.