04 joulukuuta 2014

Septum - yes or no?

Heipä hei taas pitkästä aikaa! Tuli hieman pidempi "blogitauko", kuin olin kuvitellut. Tai en tietoisesti pitänyt mitään taukoa, ei vain ole ollut aikaa keskittyä tai istua koneen ääressä vapaa-ajalla. Harmittavaa, mutta totta. Mitä teille kuuluu? Itselleni ei mitään sen erikoisempaa. Muutama talvi-kilo on taas tursahtanut kehooni ja joulu sekä kylmyys ahdistaa niin kuin aina. Tynde voi hyvin, työt rullaa ja kaveri on kivoja. Ei kai täällä mitään sen kummempaa. 

Olen tässä nyt koko vuoden 2014 käytännössä pähkäillyt, pitäisikö minun ottaa Septum. Tilasin itselleni sitten ihan fiilistelyn vuoksi jostain Kiinan perukoilta pari lumekorua testaukseen. Harmikseni nämä olivat todella epärealistisen pieniä (tilasin siis mustan ja teräksen värisen), mutta kyllä tästä jotain vihiä saa. Mitä mieltä olette, yes or no?


Tässä vielä tärähtänyttä keikka-asua parin viikon takaiselta Anterok-reissulta. Paljon tuli taas tavattua uusia/vanhoja tuttuja ja aivan superkovia bändejä. Wisdom in Chains oli aivan eeeeppinen, aah, ai että. Menisin koska vaan tsekkaamaan kyseisen bändin uudestaan. Oliko muita lukijoita paikalla?

5 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Korulle suuri peukku! Harvalle se sopii, mutta sulle kyllä kävisi loistavasti..

sarkku kirjoitti...

Oho, sulle kyllä sopis tuo ihan älyttömän hyvin ! *____* <3

Anonyymi kirjoitti...

Jee ihanaa oot täällä taas!! Oot mun lempibloggaaja <3 ja septum ehdottomasti! Ai että oot niin kaunis<3

SaraGalaxy kirjoitti...

Kyllä septum! ♡

Jonha kirjoitti...

Ehottomasti septum<3