22 joulukuuta 2014

Peggy Sage

Meikit Heaven lähetti minulle muutamia "kynsituotteita" testaukseen. Itse en ole pitkään aikaan oiken jaksanut enää lakkailla kynsiäni, niin kuin joskus, mutta näiden kanssa näpräily palautti taas mieleen, miksi on kivaa, kun kynnet näyttävät näteiltä. Tai no.. riippuu varmaan laittajasta.


Halusin ihan ensimmäisenä testata näitä kynsitatuointeja. Luulin aluksi, että nämä tulevat kynnen päälle, ns. kynsitarrana, mutta sitten kun aivoni olivat sulanneet, tajusin että nämä tulee laittaa kynsinauhojen päälle "Tatuointeina". Sitten vaan pientä nikkarointia saksien kanssa, että jokainen kynsi sai sopivankokoisen palan. 


Ja TADAA! Ihan hauska idea, mutta yleisesti minun kädet yhdistettynä mihin tahansa kivaan, ei ole se kaunein näky. Sirommilla sormilla nämä näyttäisi varmasti oikeasti tosi hyvältä. Näillä ruttunakeilla ei paljon lesoilla. 


Yritin myös taiteilla ja lisäillä lakan päälle hieman hileitä. No, yksi hile per kynsi olisi ehkä riittänyt, mutta itse tein taas tästä överin ja hileet eivät tasoittuneet paikoilleen kunnolla. Jälleen kerran, näyttäisi paremmalta nätimissä käsissä, pidemmillä sormilla ja kauniimilla kynsillä :-D

Testaisin kyllä näitä kynsinauhoja uudemmankin kerran - ehkä johonkin juhliin, mutta valitettavasti tämmöisellä tahmanäpillä ensimmäinen tatska irtosi jo kenkää jalkaan vetäessä. Eli vaatii varovaisuutta, eikä ole pitkäaikainen ihme. 

Olettekos te testailleet kynsitatkoja? Ainakin nämä minun näperrykseni sai yhden kaverini himoamaan ihan oikeita kynsinauhatatuointeja :D Eli jotain positiivistakin tämä herätti. 

5 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja tuotteita sait testiin

Anonyymi kirjoitti...

Muru, ootko varma ettei noi ollut kuitenkin sellaisia kynsien siirtokuvia? Googlaa niin näet mitä tarkoitan.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi ku noi en sen muotoisia et ei niit saa kynteen! Googlasin ja löysin tän http://www.peggysage.com/en/other-nail-decorations/149390 cuticle tattoo :D

Anonyymi kirjoitti...

Oke. :) Selkeesti uskomatonta mutta totta! :D Hyvää joulua!

Mirette kirjoitti...

Hahah jep :D samoin sulle :-)