20 kesäkuuta 2014

Sitruunalaku

Tosiaan, tuosta edellisestä postauksesta jäikin esittelemättä tämä pieni extrapala, jonka kävin sitten hakkauttamassa ihooni vielä sunnuntaina. Ajattelin että samalla vaivalla saan nyt paranneltua kaikki kuvat, koska olisin tämän käynyt jokatapauksessa hakemassa viimeistään elokuussa. Nyt voi sitten syksyllä keksiä jotain muuta :D Anteeksi äiti.

Tiedän että pitäisi nyt kärsivällisesti nakauttaa nuo kädet loppuun, koska niistä ei hirveästi puutu enää, mutta niiden suhteen muhin vielä ideoita sillä ne ovat enemmän näkyvissä. Jalkojen suhteen ei ole niin paljon "väliä", kunhan on hienoja ja hyvin toteutettuja kuvia. Aikaisemmin siis kaikki on ollut itse ideoimia, mutta tuo edellinen ruusukäsi ja tämä on valmiista flashista.

No, mutta aion kyllä ensin tehdä tämän oikean jalan valmiiksi ennen kuin siirryn vasempaan. Vielä pitäisi nakata tuonne sääriluuhun, polveen (JAIKS) ja takareiteen, että aletaan olla hyvässä moodissa. Pitkä prosessi siis edessä. :) 

Ihanaa juhannusta kaikille!

2 kommenttia:

annieveliina kirjoitti...

Ihanaihanaihana!! Muutenki sun blogi on ihana ja sää vaikutat huipulta persoonalta :) Jään innolla seuraamaan! Ps. niiin makeet tatskat<3 Pss. kaikki ne

eekku kirjoitti...

Ihana