23 kesäkuuta 2014

Juhannus

Juhannus meni itselläni todella rauhallisissa merkeissä. Hypättiin torstaina Tyynen kanssa bussiin ja matkustettiin Lohjalle.
 Olin varannut itselleni vain paljon mässyä, että pärjäisin muutaman päivän. :D

Tein jo torstai-iltana tylsistymiskuolemaa. Meillä on äitin luona vain yksi toimiva tv ja nyt kun on tämä jalkapallokausi meneillään niin tvstä ei saanut katsoa yhtään mitään muuta "jee". Tongin kuitenkin veljen vanhan huoneen kätköjä ja löysin sieltä pleikkari2:sen ja TEKKENIN!
Hakkasin Tekkeniä koko torstai-illan ja söin karkkia. Tyyne relas Nasun kanssa. Tämä kuva jotenkin huvitti, koska Nasu ei oikeasti tykkää yhtään Tyynestä ja toistepäin. Tai Nasu vähän ehkä pelkää Tyyneä. Aina kun Tyyne tulee paikalle, Nasu lähtee vetämään. Kyllä ne toimeen tulee, vaikka välillä jotain pieniä ärinöitä tuleekin. 
Perjantaina mentiin Tyynen kanssa aamulla lenkille läheiseen uimarantaan. Tyyne oli vesihippo ja plutas aika paljon vedessä. Heittelin sille keppiä, mutta se ei uskaltanut hakea sitä syvältä ja sai aina hullun hepulin kun meni vähänkin liian pitkälle.

Perjantai meni muuten pitkälti siinä, että odottelin ruokaa. Olo oli ihan kuin joulu-aattona. Hemmetin tylsää ja kamala nälkä. Kaveritkin pyysivät kyläilemään, mutta en vaan jotenkin jaksanut lähteä minnekkään. En oikeen jaksa bailata pelkästään jonkun kotona, ja en olisi oikein päässyt millään kotiinkaan, joten päätin vain lusmuta. 
Äiti oli ostanut uuden grillin ja koko perjantai meni sitten sen kokoamisessa. Itse palelin tapani mukaisesti koko ajan ja yhdessä vaiheessa kysyin olisko äitillä jotain neuletta. Ja tämän minä sain. Ei lisättävää.
No, grilliä alettiin kokoamaan aamu kymmeneltä, ja se saatiin vihdoin toimintaan n. seitsemän aikaan illalla. Yksi mutteri oli hieman liian tiukalla, jonka takia kaasu ei päässyt masiinaan - ja siksi se ei toiminut. 
Hyvää kannatti kuitenkin odottaa. Söin itteni ihan ähkyyn. Ihan mahtavat grillimätöt!  
 Sitten jatkoin Tekkenin pelaamista ja karkin syömistä. 
Lauantaina päätettiin Miran kanssa mennä rannalle räpsimään muutamat kuvat kun aurinko suostui paistamaan  nanosekunnin ajan. Itse nautiskelin kuvailujen lomassa yhden jääkylmän karpalolonkeron, ai että oli hyvää. 
 Juhannustunnelmissa. :D

Lauantaina päätin sitten tulla takaisin Helsinkiin sunnuntain sijaan koska sain kyydin. Mites teidän juhannus meni?

2 kommenttia:

pippariina kirjoitti...

Miten v*tussa sie onnistut olemaan noin karvaton? :D Tai siis.. meillä näyttää oleen semisamat lomakuteet (pieruverkkarit ja musta huppari).. Sillä erotuksella että miulla on kaikki vaatteet aina vuorattu valkoisilla karvoilla.

Mikä siun salaisuus on? Pitäis ehkä lopettaa ton koiran halailu.. Tai vaihtaa se mustaan koiraan.

Mirette kirjoitti...

Pippariina: hahah, tossa on vaan huono kuvanlaatu niin ei näy karvat :D