28 kesäkuuta 2014

Fjällräven Kånken

Tilasin ensimmäisen Kettureppuni eli Fjällrävenin Kånkenin Lokakuussa 2010. Siitä asti se on kulkenut selässä miltein joka ikinen päivä. Pari kuukautta sitten vetskari meni lopulta säpäleiksi, joten oli aika hankkia uusi reppu. Pohdiskelin muutaman edullisemman vaihtoehdon kannalla, mutta sitten totesin että kyllä tämä on hintansa väärti (n.70e). Neljä vuotta jokapäiväisessä käytössä kertoo tarpeeksi. 
Valitsin väriksi taas mustan, vaikka Kånkeneita on nykyään vaikka missä värissä. Mustan kanssa kuitenkaan ei tule mitään yhdistelyongelmaa, joten se on siitä varma valinta. 

Löytyykö teiltä oma Kånkeni?

4 kommenttia:

noora kirjoitti...

Oon pidemmän aikaa haaveillu omasta, mutta hinta on sen verran suolainen ettei oo opiskelijabudjetilla varaa... Vaikka toi neljä vuotta on kyllä aika paljon parempi kun joku hm:n halpislaukun käyttöikä :P Ehkä pitää tehdä sijoitus. Onko toi sun ihan semmonen normikokoinen?

Mirette kirjoitti...

Noora: joo siis tosiaan toi on kyllä mun mielestä kannatava sijoitus. Ittekki tilasin tän lopulta Klarnan osarilla ku ei muuten olis ollu laittaa heti 70e.

Tilasin täältä Sissosilta missä postaritki oli vaan joku 2-3euroa http://www.sissos.fi/tuotteet/retkeily-yms/reput/1208/?gclid=1&gclid=CNW57ov0nL8CFUn4wgodSi8AUA

Ja on tosiaan ihan semmonen normikokonen :)

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on mustana Kånken Big, joka on hieman kalliimpi kuin normimalli. Käytän reppua lähinnä duunikamojen roudaamiseen ja normikokoinen Kånken osoittautui liian pieneksi siihen tarkoitukseen.

Omistin aiemmin vaaleanpunaisen Kånkenin, joka näytti aivan lasten repulta. Värinsä vuoksi se ei juuri koskaan matchannut vaatetukseni kanssa ja oli kooltaan liian pieni joten myin sen pois (päätyi 5-vuotiaan tytön repuksi...).

"Reppuihmisille" voin suositella myös Eastpakin reppuja, ovat kestäviä ja niissä on enemmän taskuja kuin Kånkenissa.

Minka kirjoitti...

Pitäis itsekin ostaa uusi Fjällräven! Ollaan poikaystävän kanssa ostettu omat reppumme vuonna 2003 ja niissäkin meni ensimmäisenä vetskarit rikki molemmissa repuissa :( Nyt täytyis vaan osata päättää et minkä värisen ostais :D