10 kesäkuuta 2014

DOLCE & GABBANA Dolce

Dolce and Gabbanalta on tullut tänä kesänä kaksi eri kesätuoksua. Sain itselleni testattavaksi uuden Dolcen. 


"Dolce on pehmeä, naisellinen sekoitus valkoisia kukkia, avautuen appelsiininkukan lehtien raikk"audella ja syventyen eteläafrikkalaiseen valkoiseen amaryllikseen, jota käytetään nyt ensimmäistä kertaa tuoksussa. Tuoksu sisältää mm. lumpeenkukkaa, pääsiäislilaa sekä valkoista amaryllista. Kukkien ominaistuoksua tasapainoittaa myski.

Tämä tuoksu muistuttaa minua minun apteekkari-tädistäni, joka käyttää hyvin klassisia tuoksuja mm. Diorilta ja Lancomelta. Tämä jotenkin menee samaan joukkoon. Yhdistin tämän heti semmoiseksi klassisen naisen kesätuoksuksi. Tuoksu on hyvä, mutta itselleni ehkä aavistuksen liian voimakas. Uskoisinkin että D&G:n light blue living stronboli sopisi itselleni paremmin (olen joskus ollut Light bluen suurkuluttaja). Jos tykkäät Diorin Jadore tuoksusta - pidät 100% varmasti tästä. 

PS. Kun yritin etsiä googlailemalla tuota Dioria (muistin vain pullon), päädyin Sokoksen verkkokaupan tuoksu-sivulle. ÄÄÄÄ miten paljon kesätuoksuja tällä hetkellä tarjolla. Itse en ole pitkään aikaan käynyt tuoksuttelemassa mitään - nyt selkeästi pitää koska omasta Escadan born in Paradisesta on enää sentti jäljellä. Olisiko jotain suosituksia? :)

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Yves rocher monoi aivan taivaallinen tuoksu hankin hiljattain =)
Toki ei varmaan kaikki tykkää mut käy vaik liikkeessä tuoksutteleen