29 toukokuuta 2014

Sorbettia vartalolle by Body shop

Sain Body Shopilta testattavaksi Pink grapefruit vartalosorbetin sekä Vitamin E Awua boost sorbetin.

"Ihon janon sammuttava sorbetti – samettisen pehmeä ja viilentävä päivävoide antaa kasvoillesi koko päivän kosteutuksen, mattapinnan ja raikkaan tunteen. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaali/sekaihoiselle"


Itse ihmettelin aluksi tämän koostumusta - tuntuu sormilla ja levitettynä todella samettiselta - mutta samalla viilentää. Olen tykännyt tästä näin kesällä kevyen koostumuksensa ansiosta tosi paljon - kannattaa vain varoa silmiä (:D).


Sisältää mm. Vehnänalkioöljyä. Voinpuuvoita,  Aloeverageeliä sekä mentholia.

Body Shopin vartalosorbet sisältää luomutuotettua aloe vera geeliä, joka on tunnettu rauhottavista ja kosteuttavista ominaisuuksista. Sen lisäksi sorbetissa on verigreipinsiemenöljyä, jonka pitäisi auttaa korjaaman ihon kosteustasapainoa ja Reilun yhteisökaupan  kautta tuotettua hunajaa. 


Vartalosorbetti on raikas loistotuote näin kesällä ja tuubia kannattaakin säilyttää jääkapissa. Itse olen pihistellyt tämän kanssa ja levittänyt vain iholle kun olen ollut lähdössä ulos. Tuoksu on aivan maaginen ja voin vain kuvitella miten herkulliseltä myös tuotesarjan muut tuubit tuoksuvat (Mango, moringa, Mansikka, Satsuma). Sorbetti on koostumukseltaan samettisen paksua, mutta levittäytyy helposti iholle ja ennen kaikkea imeytyy todella hyvin. 

Olettekos testailleet vartalosorbetteja? Mikä on lempparisi? :)

4 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Ei ole kokemusta

Pita kirjoitti...

Just ostin yhdelle kaverille tota samaa vartalosorbettia osana ylppärilahjaa. :D Ainakin se tuoksui tosi hyvältä, samoin muutkin vaihtoehdot. Toivottavasti kelpaa lahjansaajalle!

BettinaW makeup kirjoitti...

itse meinasin myös tehä lähipäivinä postauksen tästä samasta. tykkään tosi tosi paljon siitä päivävoiteesta. vartalovoidetta en ole edes kokeillut silä en käytä/tarvii vartalovoidetta. Ja se päivävoide tuoksuuki tosi raikkaalta. ihana on.


http://bettinaw.blogspot.com

Mirette kirjoitti...

Eekku: kannattaa testailla :)

Pita: Haha joo kyl mä uskon. Ihana näin kesällä ja miksei tietty talvellakin.

BettinaW: Joo mäki tosiaan oon tykännyt vaikkakin välil tuntuu että sais olla vielä enemmän kosteuttavia ainesosia.