26 toukokuuta 2014

Mitä suurempi stämppi, sen suurempi trämppi

Kävin perjantaina Tattoo Helsingissä taas Miska Dodenin jyrättävänä. Tällä kertaa iskettiin tuohon pakaroiden päälle/alaselkään vanha kunnon trampstamp hieman suuremmassa mittasuhteessa. Ainut ohjeistus oli, että tee sinne jotain kivaa - ja haluan että se on ISO. N. 2,5 tunnin jälkeen pääteltiin ensimmäinen sessio. Värit tulevat sitten kesäkuun puolessa välissä.

Sain kuulla ennen tätä tatuointiaikaa aivan järkyttäviä kauhutarinoita kuinka hemmetisti tämä tulee sattumaan. Olihan se paha - jos siis vertaa vaikka tuohon reisinorsuun joka tehtiin kolmessa tunnissa kokonaan valmiiksi - nämä kun on aikalailla samaa kokoluokkaa - mutta ei niin paha kuin kaikki sanoivat. Kahden ja puolen tunnin jälkeen oli "mustat" tehty ja päätin että jatketaan sitten värittelyä ensi kerralla. 

Pari viikkoa sitten aloitettiin myös Miran eeppinen selkäpiissin väkerrys - kaikki linjat ekalla kerralla, aikamoista ( alaselkä kuulemma pahin).


 Loppuun ei mulla muutakuin: PS. Kannattaa käydä tsekkaamassa Tattoo Helsingin fb-sivut ja myös instagrammiprofiili - mukavia heppuja ja ennenkaikkea taitavia! :)

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Nätti tatska ja varmasti kauniimpi kun väritys tulee =)

Anna kirjoitti...

Huikea!

Anonyymi kirjoitti...

ooh upean näkösiä molemmat kuvat!