06 huhtikuuta 2014

Jotain uutta

Pitkästä aikaa taas vähän kämästä asukuvaa lauantailta. Ostin Carlingsista tämän topin (19,90e) ja laitoin sen saman tien päälle. Topin printti on vähän hölmö, tai se ei varsinaisesti sykäyttänyt minua, mutta ei myöskään haitannut.
Juju piileekin enemmän sen mallissa/selkämyksessä. Eli se on selästä tuommoinen kokonaan avoin. Parhaimmalta se mielestäni näyttäisi ilman minkäänlaisia rintaliivivirityksiä, mutta koska sideboobit ei ehkä ole niin korrektit, niin Carlingsin myyjän vinkistä laitoin alle niskasta sidottavat lappubikinit. Kesällä tämä tulee olemaan niin kiva kun saa vähän rusketusta! 


Ostin myös itselleni farkkushortsihaalarin josta pitää saada joku päivä tännekkin kuvia. Nyt saa kesä tulla! :)

PS. Pahoittelut taustasotkuista, yritin epätoivoisesti peitellä niitä blurrilla.

5 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Ooo! Ihana tuo selkämys! :>

Milla / millamainen

eekku kirjoitti...

olitko tänään kaboom kirppiksellä?En kehdannu sanoa mitään ku en ollut varma.Varailit vissiin myyntipaikkaa.Mulla oli sellanen leopardi toppatakki =)

Mirette kirjoitti...

Milla: Se on kyllä! :)

Eekku: jooo! olin mää :D apua! Mä varasin joo pöydän huomiselle. Olen nyt sairaslomalla pari päivää flunssan takia niin ajattelin tehdä jotain hyödyllistä. hirveissä flunssahuuruissa. Hihi!

eekku kirjoitti...

Okei koitahan parantua ja toivottavasti kauppa käy hyvin.Tulee ite käytyä tuolla ku asun melkein vieressä.

Elisa kirjoitti...

Oooooooh nuo sun tatskat!! Aivan älyttömän upeita! :o Yks kateellinen tällä ilmoittautuu! Kirjotat kyllä niin kivasti tekstejä ja vaikutat ihan mahtavan pirtsakalta, jään ehottomasti seurailee!