25 huhtikuuta 2014

Calvin Klein Eternity Summer


Calvin Kleinin Eternityltä tupsahti markkinoille taas ihanan virkistävä uusi kesätuoksu, joka ilmentää tunnelmaa joka syntyy rannalla makoillessa. "Aallot lyövät rauhallisesti rantaan ja vesipisarat kimmeltävät rantahietikossa. Tuoksu avautuu pirteän mandariinin ja rapeiden bambunlehtien tuoksuvivahteilla. Päärynä ja vesimeloni antavat mehukkuutta tuoksun aurinkoiseen, kukkaiseen sydämeen. Pehmeät myskin tuoksut ja valkoiset puut tuovat jälkituoksuun aistillisen vivahteen".

Itselläni tämä tuoksu aiheutti juuri tuon saman fiiliksen ja se muistuttaakin paljon Calvin Kleinin muiden kesätuoksen raikasta linjaa. Tämä on sopivan keveä ja pirteä - ehkä aavistuksen "saippuamainen" - hyvällä tavalla ja soveltuu hyvin arkikäyttöön. 

Olettekos ehtineet tutustua tähän tuoksuun ja onko löytynyt jo uusia kesätuoksulemppareita?


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaa että sun blogi on enää pelkkää meikkien tai sun oman kirppispöydän mainostamista. Ymmärrän että elämässä on muutakin mutta jotenkin sääli kun tää on ollut pitkään lempiblogeja :) hyvää jatkoa mirette, mä tuskin enää eksyn tänne

Mirette kirjoitti...

Moikka, kiitos kommentistasi. Näinhän se vähän on, aikaa ei ole oikein enää kirjoitella ja jos vapaata on, tulee tehtyä niin paljon kaikkea muuta.

Kirppispöytää oli pakko mainostaa, sillä muuten harvat sitä löytää.

Mukavaa kesän alkua kuitenkin sulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi wau mikä nainen! Eilen sattumalta päädyin sun blogiin ja pääsit kyllä heti välilehdelle! Upeeta, mahtavaa! :)

imlacking kirjoitti...

Tosi upea toi kuva :).