13 maaliskuuta 2014

Ostohyvitys.fi

Ostohyvitys.fi otti minuun yhteyttä kuukausi takaperin ja kyseli kiinnostaisiko minun testata heidän palveluaan. Ostohyvitys tarjosi minulle 100 euron ilmaisen kokeiluostoksen mistä tahansa palvelusta löytyvästä verkkokaupasta.  Itselläni meni valehtelematta kaksi viikkoa miettiä, mistä verkkokaupasta ostokseni haluan tehdä. Lopulta päädyin Zalandoon. Minulla meni myös toiset kaksi viikkoa pähkäillessäni mitä oikeasti haluaisin tilata tai oikeasti tarvitsisin. Lopulta päädyin tilaamaan itselleni kahdet upouudet Vansit.
Mikä Ostohyvitys.fi sitten on?

Ostohyvitys on ns. Cashback sivusto. Se tarkoittaa siis selkokielellä takaisinmaksua, jonka asiakkaat saavat tehtyään ostoksia verkkokaupoissa. 

Eli yksinkertaisuudessaan kaikista ostohyvityksen kautta tehdyistä verkkoshoppailusta kilahtaa aina x määräinen komissio omalle tilille!

Esimerkkinä nyt tämä minun Zalandon ostos, josta saa 4% takaisin ostoksistaan.Nämä komissioprosentit vaihtelevat verkokaupoittain, esimerkiksi nellyllä kommissio on jopa 11,5%.

Minun Zalandon ostoksen loppusummaksi tuli 124,90e ja sain tilille siitä takaisin 4,06e. Vaikka tuo summa ei nyt päätä huimaa, mutta on se silti aina rahaa takaisin päin ja jos ajattelee nettiostoksia pitkällä aikavälillä, summasta voi tulla äkki hyvinkin suuri.

Nyt myös sinä voit kirjautua Ostohyvitys.fi palvelun käyttäjäksi klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Ostohyvitys tarjoaa kaikille palvelun kokeilijoille kaupan päällisiksi suklaalevyn.

Itse aion kyllä tulevaisuudessa shoppailla kaikki nettiostokseni ostohyvityksen kautta, koska se on hyvin yksinkertaista ja selkeää. Kirjaudu vain ostohyvitys-sivulle, mene sen kautta haluamaasi verkkokauppaan, tilaa tuote ja parin viikon sisällä saat kertyneestä ostohyvityksestä ilmoituksen sähköpostiisi.

Ei kommentteja: