20 maaliskuuta 2014

Moroccon oil kiiltosuihke & korjaava hiusnaamioOma Moroccon oil kokoelmani kasvoi pari kuukautta sitten uusilla tuotteilla. Sain testattavakseni Morocconoilin loisteliaan kiiltosuihkeen sekä korjaavan hiusnaamion. Yleisesti en ala näistä nyt sen laajempia arvioita tekemään, sillä kiiltosuihkeen suhteen olen vain nauttinut tuotteen ihanasta tuoksusta sen kummemin kiinnittämättä huomiota itse "kiiltoon". Tätä siis suihkin vain kun haluan että kutrit tuoksuvat hyvältä.

Korjaavaa hiusnaamiota taas en ole vielä kerennyt kunnolla testailemaan teippipidennysteni takia, sillä sitä ei voi käyttää niiden kanssa yhdessä. Olen kuitenkin napannut aina välillä osan päällihiuksistani - jotka ovat kasa hamppua tällä hetkellä, ja hellinyt naamiolla niitä. Hiukset ovat tuntuneet pehmeiltä ja tuoksuneet ihanalta. Aion ottaa tämän heti tehokäyttöön kun pidän taukoa pidennyksistä. Tosin olen pienessä kierteessä. Joka kerta kun on pitänyt pitää taukoa, on tullutkin jotain tai joku, miksi olen halunnut ehdottomasti saada ne takaisin päähän välittömästi. Kauniit hiukset kun antavat itsevarmuutta - räjähtänyt Sipe-tukka taas ei. 

Kokelmasta puuttuu kyllä toistaiseksi oleellisin - Moroccon Oil - öljy, mutta santsaan siihen sitten joskus kun ylimääräistä taskun kuvetta löytyy. 
Olettekos testailleet näitä tuotteita?

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Sitä öljyä testannu ja rakastan tuoksua

Anonyymi kirjoitti...

Kampaajana voin sanoa että parhaita tuotteita ikinä.