10 maaliskuuta 2014

Isadora Ray of light

Sain testattavakseni uusia Isadoran Kevätmeikkejä Ray of light kokoelmasta. Meikissä on vaaleita, valon kanssa leikkiviä pastellisävyjä sekä värejä, jotka taittavat valoa monisävyisesti.

Käytin alla olevassa meikissä eye lighter contouria, valoa tuovaa silmärajauskynää, jonka pitäisi tuoda silmämeikkiin "jännittävää erikoisefektiä". Siinä olevat helmiäishiukkaset heijastavat valoa monisävyisesti iholla ja antavat siten silmämeikkiin kolmiulotteisuutta. Meikissäni käytin sävyä 81 Pink Opal.

Sain lisäksi Isadoran Twist-up blush & go voidemaiset poskipunat kahdessa eri sävyssä 80 Spring in parish & 82 Coral island. Itse tykäistyn kumpaankin sävyyn, mutta tässä meikissä olen käyttänyt sävyä Coral Island. Twist-up blush & go on siis voidemainen poskipunapuikko, joka antaa poskille raikkaan ja terveen hehkun. Väri vain sipaistaan poskille - vähän häivytellään ja valmis!

Huulin sipaisin jo minulle aikaisemmin tuttua Twis-up gloss stickiä sävyssä 17 Sorbet. Ensin vähän karsastin tätä ns. helmiäistä väriä... mutta tämmöisessä muuten raikkaassa meikissä se näytti kivan luonnolliselta. Twis-up glosseissa on myös uutuutena valkoinen sävy 18 Opals, joka on siis pelkkä helmiäinen. Tätä en ole vielä oikein hiffannut käyttää, mutta olen käyttänyt sitä juuri tuon sorbetin kanssa.

Ja tässä tosiaan loihdittuna pikainen meikki Isadoran Ray of lightin tuotteilla. Ripsissä olen käyttänyt Rimmelin uutta Scandaleyes Rockin Curves -Ripsaria.

Miltäs vaikuttaa? Oletteko testailleet? :)

4 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

OOT NIIN SÖPÖ!!!!!!!!!

Mirette kirjoitti...

Joanna: wäää <3

hanzykka kirjoitti...

Ihanan raikas meikki!! :)

sarkku kirjoitti...

En oo päässy testaamaan, mutta nyt kyllä tekis mieli kokeilla. Näyttää niin raikkaalta *__* Huomaa että kesää kohti mennään ku korallinväriset asiat vaikuttaa taas niin jänniltä :'D