17 maaliskuuta 2014

Ihonhoidosta

Minulle aina sanotaan, että onpas mulla kuivat kädet ja valitetaan että miksi en rasvaa niitä. Kyllä minä rasvaan, ainakin joskus kun muistan. Näitä käsirasvoja on kertynyt nyt muutamia kappaleita, eli kyse ei ole siitä, ettenkö omistaisi kunnon käsirasvoja. Joululahjaksi taisin saada neljä... otin sen taas pienenä vihjaisuna :D Yöpöydälläni olen pitänyt Lemon juice & glycerinin kevyttä käsivoidetta, mikä on ollut ihan jees. Tuoksu vaan on ehkä aavistuksen liian voimakas noin nukkumaan menoa ajatellen - silloin haluan olla neutraalissa tuoksuttomassa ympäristössä. Töissä työpöydälläni minulla on Natuviven trooppisempi versio, vaikkakin tuo avocadokin on ihanaa. Niin ja tuo Ziajan avocado oil on pop, tuoksuu tosi hyvälle, mutta ei ole ihan  tarpeeksi kosteuttava näille kurttumummeloille. 

Jalkarasvojakin minulle on kertynyt nyt muutama. Jostain syystä varsinkin talvella kädet ja jalat ovat ne kaksi asiaa, jotka kuivuvat kaikista eniten. Näistä ehdottomaksi lemppariksi on noussut kaverilta saamani Dermosilin Carbamide foot cream. Jättää ihanan pehmeäksi ihon ja imeytyy nopeasti.


Vartalonhoitotuotteita minulla on tällä hetkellä tosi vähän. Pitäisi ostaa joku hyvä ja riittoisa vartalorasva koska iho on kuin raastinrauta. Kävin viime vuonna yhdessä pressissä jostai sain muutamat Doven vartalorasvat, mutta unohdin kirjoitella niistä. Ne oli kyllä tosi hyviä.  Sen jälkeen en olekkaan jaksanut/muistanut ostaa tilalle mitään. 

No7 pampering dry oil body sprayn sain muutama viikko takaperin testiin. Se on ollut muuten ihan hyvää - imeytynyt todella nopeasti, eikä ole jättänyt "öljyistä pintaa" niin kuin olettaisi, mutta tässä tuoksu on vähän tympäissyt. Harmi kun tästä ei tehty tuoksutonta versiota - niin kuin kaikista muista No7 tuotteist.

Ihoa olen kuorinut Lumenen Arctic spa body scrubilla ja aina jos olen lähtenyt bailaamaan ja halunnut tuntea hipiäni silpoiseksi - olen levittänyt kankkuun ja mahaan (:D) Clarinsin Lift minceur anti-captions selluliitti-voidetta, joka on ihan huikea tuote! En tiedä oikeasti selluliitin poistosta, toimiiko vai ei, mutta se antaa kyllä illuusion siitä että olisi hieman silpoisempi ja kapeampi edes sen yhden illan, haha! Tälleen mä itseäni huijaan.

Vaselinin Alovera fresh vartalogeelin kaivoin juuri kaapistani missä pidän testaamattomia tuotteita. Tämä menee hetkeksi vielä kaappiin odottelemaan kesää ja auringon paahtamaa ihoa. Niin ja sitten vikana vartalojuttuna on tuo Victoria Secretin Pure seduction vartalosuihke "Red plum & freesia" - ihan paras tuoksu (sisältää myöskin kosteuttavaa Aloe veraa). 

No tässä te sitten näettekin nämä ryppynappulat. Vähän kauhistuttaa itseäkin katsoa niitä noin tarkoilla otoksilla :D Nämä ovat mitä on, en tiedä mikä auttaisi!

Hehkutin teille joskus Maybellinen tämmöisestä kynsilakanpoistoaine purnukkaa mihin siis tungetaan vain sormi, pyöritellään pari sekuntia ja vola - lakka on poissa. Tämä Lumenen purnukka on vielä parempi kuin se Maybellinen versio - suosittelen.


Nämä kummatkin ovat myös blogin kautta saatuja. Lakka on ProNailsin ihana mattainen musta.

Tätä olen pitänyt sormissani käytännössä koko talven. Olen myös välillä laiskuuksissani läntännyt vain tätä vanhan lakan päälle - vaikka alla olisi ollut jotain toista väriä, ja hyvin on peittänyt :D Yhdellä kerroksella saa näinkin peittävän lopputuloksen. 

Tämmöistä katsausta tällä kertaa. Olisiko teillä antaa vinkkejä jostain hyvistä vartalonhoito tuotteista mitä tämmöisen raastinraudan kannattaisi kokeilla?

4 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Kookosöljy toimii hyvin kropparasvana, terveisin atoopikko! :) Sillä tosin kestää aika kauan imeytyä ja se saattaa aiheuttaa ongelmia lemmikkien kanssa, mun kissa kulkee aina perässä ja nuolee öljyä iholta... :D

Anonyymi kirjoitti...

dermosilin mömmöt on hyviä! käsivoiteiden kuningatar on tietenkin the body shopin hamppukäsivoide.

pippariina kirjoitti...

Mie väitän että mikään rasva ei toimi jos sitä ei käytä :D

Miulla on jokaisessa laukussa, makkarissa, olkkarissa, kylppärissä, keittiössä, koneen ääressä.. Joka paikka täynnä pieniä käsirasvatuubeja.

Siun kädet on siinä kuosissa että ne tuskin ottaa vastaan mitään kovin tujua rasvaa. Iho "ei jaksa imeä". Mie kävisin ostamassa apteekista vaikka Aqualan Plussa-voidetta ja kumihanskoja. :D Joo, kumihanskoja. Parissa päivässä kädet on jo melkosen hyvät ko illalla runttaat järettömän kasan rasvaa käsiin (siis niin että ei meinaa iho paistaa läpi) ja laitat kumihanskat päälle. Kosteus ei pääse haihtumaan vaan iho ns. pakotetaan ottaa kosteus vastaan. Parasta tää on kuuman suihkun jälkeen kun iho on vielä himpun kostea.

Öljyistä ei oo hyötyä jos pohja on kuiva. Öljyn tehtävähän on sitoa kosteus ihoon, mutta jos kosteutta ei ole niin.. no use.

Jaaa sittenko iho näyttää edes vähän vastetta niin iltaisin ala käyttää jotain tujumpaa rasvaa, esim. jotain helosanin paksuista.

Ja se nivean "mummorasva" on kanssa erijees, tykkään sen tuoksustakin. Siis se jota saa sinisessä lituskassa peltirasiassa.

Mirette kirjoitti...

Pippariina: mä itseasiassa aina kausittain ostan itselleni semmosen ison 1000ml tönikän esim Decubalia, mut ne maksaa hulluna.

Ite tykkään kans siit nivean sinisestä ihan pullossa, se on kaikista paras noista "halvemmista". Tölkkejä mun ei kannata ostaa ku se loppuu kahdessa päivässä :D kiitos vinkeistä!