29 maaliskuuta 2014

Ihon heleyttäjät

Olen löytänyt vihdoin oman arkimeikkini kulmakivet. Olen itse aina tykännyt hehkuvasta ja luonnollisesta meikistä. En esimerkiksi ymmärrä ihmisiä jotka eivät meikkipohjansa käytä lainkaan poskipunaa taikka aurinkopuuteria (ellei luonnostaan ole todella hehkuvat posket - minulla hehkuu vain koko naama). 

Tämä neljän kopla saattaa tuntua jonkun mielestä runsaalta, mutta tottumuksesta itse ainakin sutaisen nämä siveltimen avulla todella nopeasti naamaan. Ensin Lumenen CC-Voidetta, joka on vaan parasta mitä on. Tämä on ylittänyt kaikki testaamani bb ja cc voiteet. Todella peittävä ja pysyvä lopputulos ilman sellaista tunkkaista fiilistä.  CC-voiteen jälkeen laitan poskipäille hieman leveämällä akselilla Lumenen ihon sävyn heleyttäjää sävyssä honey glow, yleensä laitan sitä myös hieman ohimoille/kulmaluun seudulle.  Viime kesänä kokeilin muutaman kerran sekoittaa tätä meikkivoiteeseen, mutta se ei kyllä itselläni toiminut halutulla tavalla - sen jälkeen koko naama kiilsi - ja haluan pitää nenän, leuan ja otsan mieluiten mattana. 

Heleyttäjän jälkeen laitan Rimmelin Stay Blushed voidemaista poskipunaa - tämä on ihan huipputuote, jonka sain itseasiassa kaveriltani. Tämä pysyy koko työpäivän poskissa, mikä on yleensä poskipunalle todella harvinaista. Ja nyt ihan uutena juttuna (tämäkin aluksi kaverilta vinkattuna) sain testattavaksi tämän Rimmelin Wake Me up Instant radiance shimmer touchin sävyssä peach glow. Tätä tupsuttelen vielä aavistuksen poskipäille luomaan poskiin lopullisen vivahteen. 

Ja tässä sitten koko pohja + perusmeikki.

Huulissa minulla on Lumenelta saamaa uutta Rasberry Miraclen huulipunaa sävyssä 06 Kesän odotus. Ja tämä on niiin ihana sävy. Ihanan raikas oranssipunainen josta tuli saman tien tämän kesän lemppari!

Tässä vielä kuva ihan pelkistetystä pohjasta, mikä on tehty noilla yllämainitsemilla tuotteilla. Mielestäni aika kivan luonnollinen. Mut voi pojat että me huijataan miehiä meidän naturelleilla lookeilla. En valitettavasti näytä tältä aamuisin vaikka olisikin tosi "luonnollinen" :'D

Sain Lumenelta myöskin uusia Gel effect kynsilakkoja, joiden pitäisi heti loihtia upea kiilto kynsiin. Mielestäni tämä sopii täydelliseti uuden punan kanssa. Blogger kyllä sössäytti tämän kuvan vähän hassuksi, lakka on aavistuksen vaaleampi (sävy 20 Ahomansikka). 


6 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Vitsi sun iho näyttää hyvältä ♥___♥

Milla kirjoitti...

Mäkin tykkään tuollaisesta hohtavasta meikkipohjasta. Mulla on käytössä toi Lumenen CC-voide. Lisään myös vähintäänkin poskipäille MAC:in sellasta hohtopuuteria. Tuolla yhdistelmällä saa aika hyvän hohteen! :) Ja niin, poskipunaa tietty! En osais olla ilman. Aurinkopuuteria en käytä, koska en oo löytänyt tarpeeks vaaleata, enkä ihan tajua sen pointtia muutenkaan. Tykkään mun vaaleasta ihostani.

Milla / millamainen

Mirette kirjoitti...

Joanna kiitos <3

Milla: no mä käytän aurinkopuuteria vaan leuan alla ja ehkä vähän ohimoilla, sillee luon vaan vähän ulottuvuutta ja yritän epätoivoisesti peittää kaksoisleukaa :D hahah. Mut siis tosi vähän.

Piu kirjoitti...

Olet niin kaunis ♥

Tiina Eliisa kirjoitti...

Wau upea meikki! :) löysin eilen tän sun blogin ja tykästyin <3 liityin heti lukijaksi :) aurinkoista päivää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva meikki!

ps. älä ala pelkäks kosmetiikkabloggariks, kaipaan sun juttujaaaaaa