25 tammikuuta 2014

Herbinaa testissä

Minulta kysyttiin joulun tienoilla kiinnostaisiko minua Herbina-tuotteiden testaus näin kevään mittaan ja vastasin tottakai. Herbinatuotteet ovat ihanan suomalaisia (siinä missä Lumenenkin). Käytetyt raaka-aineet ovat selkeästi saaneet inspiraation Suomen luonnosta. 

Jouluna sain testattavakseni Herbinan Kaura-suklaa suihkugeelin ja Kaura-suklaa vartalovoin. Näiden testailu rehellisesti jäi, koska on tasan yksi esanssi mistä en pidä kosmetiikassa ja se on suklaa/karamelli. En tiedä mikä siinä on, mutta en pysty käyttämään oikein mitään "Cacao, Suklaa, Caramelli"-yms tuotteita, koska ne ovat niin äklömakeita. / Pakko tosin sanoa poikkeuksena, että itse rakastan Herbinan Karpalo-kinuski-shampoon ja hoitsikan tuoksua... siinä se toimii. 

No, eivät nämä tuotteet hukkaan menneet, sillä lahjoitin ne ns. pienenä joululahjana Miralle. Tiedän että Mira puolestaan rakastaa juuri tämmöisiä tuotteita. Kyselin myös jälkeen päin mitä hän tykkäsi tuotteista, ja sanoi että Vartalovoi on ihanaa! :--)
Ja tällä viikolla postilaatikosta putkahti juuri sopivasti Herbinan Volume Tuuheuttava kuivashampoo. Tällä hetkellä käytössä ollut Biozellin kuivashampoo pihautti viimeiset hippusensa, joten otin tämän saman tien käyttöön. 

Itselleni kuivashampoossa kolme tärkeinta asiaa on aina ollut 
1. Että se peittää hiusten rasvaisuuden/estää sitä 
2. Tuoksuu hyvältä 
3. Ei jätä valkoista jauhopäätä. 

Ja tästä Herbinan versiosta tykkäsin tosi paljon. Tuoksu on ihanan raikas ja tämä jättää paremman jäljen/raikkaamman lopputuloksen kuin esimerkiksi se Biozellin versio. Tämä on mielestäni edullisempi versio Four reasonin kuivashampoosta. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ah minä rakastan noita suklaantuoksuisia, pakko kokeilla tuota vartalovoita, kuulostaa niin hyvältä.