31 tammikuuta 2014

Escada Born in Paradise

Sain tällä viikolla käsiini uuden Escadan kesätuoksun 2014, Born in Paradise. Tässä tuoksussa yhdistyy kookoksen sekä ananaksen aromit sekä lisäyksenä myös meloni ja omena.
Tykästyin tähän tuoksuun heti ensi nuuhkaisulta. Tämä on tapansa mukaisest todella makea, mutta myös samalla aika raikas. Nyt lähinnä odotan, että tämä inhottava pakkanen väistyisi, että voisin ottaa tämän tehokäyttöön.
 
Itse olen vasta nyt pikkuhiljaa alkanut lämpeämään vähän makeamille tuoksuille. Escadan viime vuoden Cherry in the air - kesätuoksuun miellyin tosi paljon. Siinä oli paljon "Escadaa", mutta paljon myös tavallisesta Escadan kesätuoksuista poikkeavampaa. Sain tämän Born in Paradisen testiin juuri sopivasti kun Cherry in the air veteli viimeisiään.  


Olettekos tutustuneet jo tähän tuoksuun, mitä tykkäsitte?

Odotan innolla myös muita kesätuoksuja jotka alkavat näin tammi-helmikuun (????) kynnyksellä putkahtelemaan kauppoihin. Toivottavasti tulossa on taas kaikenlaista mielenkiintoista :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

cherry in the air on ihana, mun lemppari!

Mirette kirjoitti...

Niin kyllä on! :)

Maukku kirjoitti...

Ääää eikä, ananas-kookos-vettä! Escadat on yleensä ollu miun makuun liian makeita ja lällyjä, mut toi kyl kuulostaa hyvältä yhdistelmältä. Kui makee se on asteikolla 1-10???

Mirette kirjoitti...

Maukku: no jos vertaa yleisesti Esadan makeuteen niin on tuo silti 7,5-8, eli pretty sweet. Se cherry oli ehkä kutosen tasoa. Mä oon jostain syystä kyllä alkanut jo vähän sietämään enemmän makeitakin tuoksuja, siksi tää on kiva!